Nu börjar våra sommartider och 14/6 - 16/8 håller vi öppet 08:00 - 16:00.

a
NBB


a

nbb extraljus

       

Nordisk belysning för ett nordiskt klimat

NBB – Nordisk bilbelysning – gör verkligen skäl för sitt namn. Ända sedan starten för snart 30 år sedan har NBB haft som mål att utveckla extrabelysning anpassad till det utmanande nordiska klimatet. Att tillverka ett extraljus av god kvalitet handlar inte enbart om att leverera mesta möjliga ljus, utan att leverera rätt mängd ljus, på rätt sätt och i rätt förhållanden. På just detta har vi på NBB byggt vårt framgångskoncept. Vi levererar inte bara ljus – vi förstår ljus, vi älskar det hårda nordiska klimatet och vi brinner för att utveckla premiumbelysning anpassad för den nordiska marknaden.

-

-

NBB-LED

LED

Xenon-NBB
 
Xenon

-

-

Halogen-NBB
 
Halogen

-

-

nbb extraljus

Abkati - exklusiv distributör av NBB

Abkati och Vignal Lighting group – ägare av NBB och ABL – har under många år haft ett nära samarbete där man gemensamt verkat för att utveckla och distribuera den allra bästa belysningen anpassat för de nordiska förhållandena. Läs mer samarbetet.

nbb extraljus
 
Säkerheten först för NBB

Vi vet att riktigt bra ljus på mörka vägar kan rädda liv. Vår strävan efter att vara det bästa alternativet när det kommer till extraljus på den nordiska marknaden handlar om just detta. Att med högkvalitativ belysning utvecklad efter det hårda nordiska klimatet, alltid ha som mål att ge bilförare en bättre körupplevelse som är tryggare, enklare och mer behaglig. Även i snöstorm, beckmörker och piskande regn.

-

-