ABKATI rekryterar en ny distriktssäljare


Distriktsansvarig säljare till norra Norrland


ABKATI tillhör affärsområdet Transport Solutions inom Axel Johnson International som är en del av Axel Johnson-koncernen. Vi är en av landets ledande importörer och distributörer av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-road maskiner. Vi tillhandahåller ett av marknadens största utbud av i första hand komponenter för fordon, lastbilar, maskiner inom skogs- och lantbruk och entreprenad. Vi är drygt 50 anställda med huvudkontor och lager i Malmö.

Vi förstärker nu vårt säljteam med en distriktssäljare till norra Norrland (primärt Norrbottens län).
Vi befinner oss i en expansiv fas med många spännande projekt framför oss och du kommer vara en betydelsefull nyckelspelare för vår fortsatta framgång.

Tjänsten passar dig som är en resultatinriktad relationsbyggare med stort tekniskt intresse och kunnande. För att lyckas i rollen tror vi att det är viktigt att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av försäljning inom fordonsbranschen. Du är väldigt målinriktad med ett starkt eget driv som inger förtroende för att utveckla och bevara långsiktiga kundrelationer. Du ska vara positiv, självgående, affärsmässig och du får saker att hända. Du kommer att utgå från din bostad och utför ditt arbete ute hos dina kunder, därför är god och effektiv planering viktigt. Du rapporterar till Försäljningschefen och kommer ha mycket kontakt med andra avdelningar inom företaget som marknadsavdelningen och kundcenter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter:

  • Alltid ge bästa service och support till våra kunder
  • Presentera och sälja in vårt starka utbud av produkter och lösningar
  • Förvalta befintliga kunder men också utveckla nya kund- och marknadssegment
  • Självständigt driva och följa upp både stora och små affärer/projekt
  • Kontinuerligt arbeta och följa upp i vårt CRM
  • Kontinuerligt uppdatera dina produktkunskaper, vara informerad om marknaden för att sträva efter en optimal försäljningsprocess

I rollen som distriktssäljare har du eget sälj- och budgetansvar i ditt distrikt. Det finns ett väl etablerat kundunderlag men också stor potential att utveckla nya och befintliga kunder. Vi förväntar oss en hög marknadsnärvaro och ett stort intresse av att göra affärer och erbjuder dig såldes ett spännande arbete i ett expansivt företag med mycket hög servicenivå.

Övrig information
B-körkort är ett krav
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Placering: Norra Norrland

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan via e-post på: jobb@abkati.se
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Wettermark, Försäljningschef ABKATI, på 070-260 90 57.

Välkommen med din ansökan!

 Medarbetarna är vår främsta styrka. På ABKATI har vi ett öppet arbetsklimat och arbetar tillsammans mot gemensamt
uppsatta mål samtidigt som vi ser till individen och hur denne bäst kan utvecklas. I våra rekryteringar utgår vi från ett
mångfaldsperspektiv och strävar efter en personalgrupp med blandad etnicitet och jämn könsfördelning. Vårt mål är att vår
personal får utvecklas och växa inom sitt kompetensområde genom stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter samt
genom att satsa på aktiviteter och åtgärder som gynnar personalen.