Tyvärr lider vi fortfarande av förseningar efter vår flytt till nya lokaler men gör verkligen vårt yttersta för att jobba ikapp oss med våra utleveranser till våra kunder. Vi tackar för ditt överseende och hoppas på fortsatt förståelse.

a
Säljorganisationen


a

Din säljare alltid nära till hands

       

En rikstäckande säljorganisation
i ständig rörelse

Närhet till kunden genomsyrar hela Abkatis verksamhet, vare sig det gäller snabba svar per telefon från våra säljare eller fysiska kundbesök.

Vi finns där kunderna är

Våra distriktssäljare är jämnt fördelade över landet och är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. De bygger långvariga relationer med sina kunder där de lär känna deras behov och ofta vet vad de behöver innan de själva kommit på det. De besöker sina kunder regelbundet, ger rådgivning och följer upp tidigare köp. Våra kunniga utesäljare fungerar som ett bollplank för sina kunder och kan med sin långa erfarenhet stötta upp och komma med förslag och lösningar på både stort och smått. Med lokal kännedom om marknaden och dess förutsättningar vet vi vad som efterfrågas och kan erbjuda rätt sak i rätt tid.

KAM - ditt projekt i trygga händer

Våra key account managers har särskilt kunnande inom olika fokusområden som lastbil, jordbruk, skogsbruk och entreprenad. Vid större projekt finns de tillgängliga och tillsammans med distriktssäljaren och kunden arbetar de fram den bästa lösningen för just det projektet.

Kontakta din säljare

Vi satsar på hög närvaro ute hos våra kunder. Vår säljorganisation är heltäckande och sträcker sig från norr till söder. Kontakta din säljare.

 

 

Läs mer

Kärnvärden hos Abkati

På väg framåt sedan 1929

Vi tillhandahåller ett av marknadens största utbud av komponenter för fordonsindustrin. Läs mer om Abkati.

Kundcenter - Abkatis hjärta

Abkati – Med hela vägen

Abkati är din partner från början till slut av affären. Vi hjälper gärna till och ger råd och tips från första förfrågan tills produkten är på plats. Läs mer om kundcenter.

Leveranser är A och O
 
Leveranser är A och O

Lagret är själva basen för effektiva transporter som dels ger snabba leveranser, dels minimerar påverkan på miljön. Läs mer om lager och logistik.