På grund av rådande omständigheter och mindre personal kan det tills vidare ta längre tid än vanligt att nå vårt kundcenter via telefon. Du kan som vanligt kontakta oss via e-post eller lägga din beställning i vår e-handel. Vår målsättning är förstås att du som kund skall känna av detta minimalt och få fortsatt god service. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Corona-viruset kan påverka våra tjänster här.

Mellan 13/8 12:00 och 14/8 12:00 är kundcenter och lager stängt p.g.a inventering. Under tiden är du välkommen att lägga din order i vår e-handel eller via vår ordermail, order@abkati.se.

a
Säljorganisationen


a

Din säljare alltid nära till hands

       

En rikstäckande säljorganisation
i ständig rörelse

Närhet till kunden genomsyrar hela Abkatis verksamhet, vare sig det gäller snabba svar per telefon från våra säljare eller fysiska kundbesök.

Vi finns där kunderna är

Våra distriktssäljare är jämnt fördelade över landet och är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. De bygger långvariga relationer med sina kunder där de lär känna deras behov och ofta vet vad de behöver innan de själva kommit på det. De besöker sina kunder regelbundet, ger rådgivning och följer upp tidigare köp. Våra kunniga utesäljare fungerar som ett bollplank för sina kunder och kan med sin långa erfarenhet stötta upp och komma med förslag och lösningar på både stort och smått. Med lokal kännedom om marknaden och dess förutsättningar vet vi vad som efterfrågas och kan erbjuda rätt sak i rätt tid.

KAM - ditt projekt i trygga händer

Våra key account managers har särskilt kunnande inom olika fokusområden som lastbil, jordbruk, skogsbruk och entreprenad. Vid större projekt finns de tillgängliga och tillsammans med distriktssäljaren och kunden arbetar de fram den bästa lösningen för just det projektet.

Kontakta din säljare

Vi satsar på hög närvaro ute hos våra kunder. Vår säljorganisation är heltäckande och sträcker sig från norr till söder. Kontakta din säljare.

 

 

Läs mer

Kärnvärden hos Abkati

På väg framåt sedan 1929

Vi tillhandahåller ett av marknadens största utbud av komponenter för fordonsindustrin. Läs mer om Abkati.

Kundcenter - Abkatis hjärta

Abkati – Med hela vägen

Abkati är din partner från början till slut av affären. Vi hjälper gärna till och ger råd och tips från första förfrågan tills produkten är på plats. Läs mer om kundcenter.

Leveranser är A och O
 
Leveranser är A och O

Lagret är själva basen för effektiva transporter som dels ger snabba leveranser, dels minimerar påverkan på miljön. Läs mer om lager och logistik.