a
Lager


a

Abkati - trygga leveranser

       

Leveranser är A och O

Lagret är själva basen för effektiva transporter som dels ger snabba leveranser, dels minimerar påverkan på miljön. Abkati utmanar därför kontinuerligt de interna processerna och skapar förutsättningar för att kunna arbeta med rätt saker och göra det tillsammans med fokus på gemensamma mål.

Processtyrt arbetsflöde

Vi arbetar kvalitetsstyrt för hög leveranssäkerhet och standardiserar därmed arbetsprocesser, förbättrar systemteknik och uppdaterar teknisk utrustning ständigt. Ett genomtänkt arbetsflöde kapar tiderna från order till att beställningen lämnar lagret, samtidigt som packningsprocessen blir effektivare avseende packningsmaterial och fyllnadsgrad i våra paket- och palleveranser. Tack vare detta arbete kan transportbilarna fyllas mer effektivt och antalet transporter minskas.

Lagret står inför en utveckling med ökande volymer och artiklar och då blir dessa aspekter av lagerhanteringen ännu viktigare. Med satsningar på nya system och uppgraderad maskinpark ser vi fram emot ännu bättre lagertillgänglighet och leveranssäkerhet. Det är vad som särskiljer oss på marknaden, att vi kontinuerligt stärker upp vår organisation så att vi kan möta våra kunders behov.

Daglig styrning

Abkati arbetar med daglig styrning som gör att vi får kontroll över nuläget, pågående arbetsflöden samt aktiviteter och mål. Det skapar även en delaktighet hos personalen som gör att alla är med och påverkar till ett kvalitativt resultat.

 

 

Läs mer

Kärnvärden hos Abkati

På väg framåt sedan 1929

Vi tillhandahåller ett av marknadens största utbud av komponenter för fordonsindustrin. Läs mer om Abkati.

Kundcenter - Abkatis hjärta

Abkati – Med hela vägen

Abkati är din partner från början till slut av affären. Vi hjälper gärna till och ger råd och tips från första förfrågan tills produkten är på plats. Läs mer om kundcenter.

Rikstäckande säljorganisation

Säljorganisation i ständig rörelse

Närhet till kunden genomsyrar hela Abkatis verksamhet, vare sig det gäller snabba svar per telefon från våra säljare eller fysiska kundbesök. Läs mer om säljkåren.