Öppettider: Mån-tors: 8.15-16.30. Fre: 8.15-16.00

a
Lager


a

Abkati - trygga leveranser

       

Leveranser är A och O

Lagret är själva basen för effektiva transporter som dels ger snabba leveranser, dels minimerar påverkan på miljön. Abkati utmanar därför kontinuerligt de interna processerna och skapar förutsättningar för att kunna arbeta med rätt saker och göra det tillsammans med fokus på gemensamma mål.

Nytt lager ger effektivare arbetsflöde

Abkati flyttade under hösten 2020 till nybyggda lokaler i Malmö där vi har ett stort och modernt logistikcenter med högeffektiva lagerautomater. I lagret, som har mer än dubbelt så stor volym som det gamla, 36 000 m³ mot tidigare 16 000 m³, utnyttjas höjden ända upp till takbjälkarna vilket gör det extra viktigt att ha full koll på logistiken. Bland annat har ett nytt lagerhanteringssystem implementerats som effektiviserar hela lagerkedjan från plock till leverans, vilket förutom bättre arbetsmiljö också ger smidigare, mer utrymmeseffektiva transporter. 

Vi arbetar kvalitetsstyrt för hög leveranssäkerhet och standardiserar därmed arbetsprocesser, förbättrar systemteknik och uppdaterar teknisk utrustning ständigt. Ett genomtänkt arbetsflöde med tydliga roller och ansvarsområden kapar tiderna från order till att beställningen lämnar lagret, samtidigt som packningsprocessen blir effektivare.

 

 

Läs mer

Kärnvärden hos Abkati

På väg framåt sedan 1929

Vi tillhandahåller ett av marknadens största utbud av komponenter för fordonsindustrin. Läs mer om Abkati.

Kundcenter - Abkatis hjärta

Abkati – Med hela vägen

Abkati är din partner från början till slut av affären. Vi hjälper gärna till och ger råd och tips från första förfrågan tills produkten är på plats. Läs mer om kundcenter.

Rikstäckande säljorganisation

Säljorganisation i ständig rörelse

Närhet till kunden genomsyrar hela Abkatis verksamhet, vare sig det gäller snabba svar per telefon från våra säljare eller fysiska kundbesök. Läs mer om säljkåren.