Öppettider: Mån-tors: 8.15-16.30. Fre: 8.15-16.00. 

På grund av rådande omständigheter och mindre personal kan det tills vidare från och med onsdag 8 april ta längre tid än vanligt att nå vårt kundcenter via telefon. Du kan som vanligt kontakta oss via e-post eller lägga din beställning i vår e-handel. Vår målsättning är förstås att du som kund skall känna av detta minimalt och få fortsatt god service. Tack för din förståelse!

Om ABKATI

Från det minsta till det största


Från det minsta till det största

Abkati tillhör affärsområdet Transport Solutions inom Axel Johnson International som är en del av Axel Johnson-koncernen. Abkati är en av landets ledande importörer och distributörer av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-the-road maskiner. Vi tillhandahåller ett av marknadens största utbud av i första hand komponenter för tunga fordon från 3,5 ton samt fordon och maskiner inom skogs- och lantbruk och entreprenad. Oavsett om det är till exempel en säkring, lampa eller stänkskärm som behövs kan vi tillgodose ert behov.

Alltid bästa service

 
Alltid bästa service – ett ledord

Vår strävan är att ge våra kunder/samarbetspartners bästa tänkbara service. Detta innefattar redan idag snabba leveranser av ett stort urval produkter samtidigt med en hög leveranssäkerhet. Systematisk, snabb och noggrann uppföljning vid eventuella reklamationer och returer sker löpande, se mer från vårt lager här. Ytterligare en faktor som påverkar Abkatis höga servicenivå är den goda geografiska spridningen som möjliggör personliga kontakter oavsett var kunderna befinner sig. Huvudkontor och centrallager är placerade i Malmö och områdesansvariga säljare är jämnt fördelade över hela landet. För större och mer komplexa projekt har vi dedikerade key accounts som täcker hela verksamhetsområdet.

Kvalitet på alla plan

 
Kvalitet – på alla plan

Vår målsättning är att leverera produkter från kända tillverkare och från egna kanaler av högsta kvalitet, samt distribuera dessa med erkända och ansvarstagande speditörer. Detta tillsammans med en välutbildad teknisk support med hög produktkunskap skapar en unik kundtrygghet. Abkati verkar för ett ansvarsfullt företagande både mot våra kunder och medarbetare. I det ingår att behandla människor med värdighet och respekt, att följa internationella och lokala lagar, riktlinjer och branschregler samt att arbeta för ett hållbart samhälle. Se hur vi arbetar med hållbarhetsfrågor genom Axel Johnson International här. När man handlar med Abkati ska man känna sig trygg i att vi är en samarbetspartner som tar ansvar både lokalt och globalt.