Nyhetsarkiv

 

Säljare till Gästrikland, Dalarna och Hälsingland 

2019-04-18

Vi förstärker nu vårt säljteam med en säljare till distriktet Gästrikland, Dalarna och Hälsingland. Vi befinner oss i en expansiv fas med många spännande projekt framför oss och du kommer vara en betydelsefull nyckelspelare för vår fortsatta framgång.

Läs mer..

Ledig tjänst - distriktssäljare


 

En(icke)bländande nyhet från Nordic Lights 

2019-04-17

I många miljöer behövs belysning över hela arbetsområdet för flera olika samtidiga funktioner. Nu introducerar ABKATI arbetslampan Canis Pro 415 LED från Nordic Lights som ger naturligt bländfritt ljus från såväl kupén som marken.

Läs mer..

Canis Pro 415


 

Nu tankar Abkati grönare!

2019-03-13

De senaste åren har det skett en nödvändig och efterlängtad utveckling kring miljöarbete i fordonsindustrin. För Abkati är ett proaktivt miljöarbete en viktig grundsten i verksamheten och därmed är valet av grönare drivmedel en självklarhet.

Läs mer..

 abkati-tankar-gront

  

Vibrationstålighet i toppklass - Scorpius PRO 445!

2019-02-04

Senaste LED-tekniken med exceptionell värme - och vibrationstålighet. ABKATI presenterar nu tillsammans Nordic Lights en ny tungviktare på marknaden - arbetslampan Scorpius PRO 445!

Läs mer..

 scorpius-pro-445

  

LED blixtljus NR6 - ett kraftpaket i kompakt design

2019-01-24

Kompakt design och hela 19 blixtmönster. ABKATI kan nu i samarbete med 911 Signal, stolt presentera ett nytt blixtljus på marknaden - LED Blixtljus NR6.

Läs mer..

 led-blixtljus-nr6

  

34,9 miljoner oavkortat till Barncancerfonden - tack vare Team Rynkeby

2018-12-04

Sedan två år tillbaka är ABKATI stolta sponsorer till Team Rynkeby, som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Teamet har nu avslutat projektåret 2018 och blev återigen barncancerfondens största enskilda bidragsgivare.

Läs mer..

 abkati-team-rynkeby

  

Varna i tid med Pegasus roterande LED varningsljus

2018-10-24

Tre blixtmönster, kort aktiveringstid och hög vibrationstålighet. Nu lanserar ABKATI en kraftfull serie varningsljus från CEA - Pega­­sus. Serien Pegasus innehåller tre olika varianter - DIN-montering för planmontage, stångmontage samt magnet + cigg.uttag. Samtliga varianter har tre intensiva blixtmönster att välja på med mycket kort aktiveringstid: Dubbel, enkel eller roterande blixt. 

Läs mer..

 varningsljus-pegasus-led

  

ABKATI Aktuellt #4 är här!

2018-10-22

I årets sista ABKATI Aktuellt gör vi oss redo inför vintern med riktigt bra produkter och erbjudanden. Fyll på förrådet inför säsongen med smarta produkter och lys upp vägarna med de svårslagna mästarna inom LED-belysning!

Klicka för mer info: ABKATI Aktuellt #4

 Abkati-aktuellt-4

  

Grattis Norge – nu kan även ni lysa upp vägarna i vinter

2018-10-11

Lagom till hösten och mörkrets intrång får nu även Norge mer flexibla regler för extraljus.Norge följde fram till 1 oktober 2018 de internationella reglerna för extraljus trots att vintern och mörkret drabbar dem lika hårt som Sverige. Glädjande besked är att reglerna har justerats och Norge följer nu likvärdiga riktlinjer för belysning på både lätta och tunga fordon som i Sverige.

Läs mer..

  norge-flexibla-extraljus

  

Insamlingsrekord för Team Rynkeby Lund

2018-10-09

Vi är sedan två år tillbaka stolt sponsor till Team Rynkeby Lund, som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Team Rynkeby God morgon Sverige Lund cyklade från Barnsjukhuset i Lund till Paris på 7 dagar, vilket blev en total sträcka på 1305 km.

Läs mer..

  Insamlingsrekord för Team Rynkeby Insamlingsrekord för Team Rynkeb

  

Premiär för NBB Alpha LED - En ny ledstjärna på marknaden

2018-08-29

Årets stora nyhet är äntligen här! NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 175 LED är extraljusen som kombinerar förstklassig teknik med design utöver det vanliga.

Läs mer..

 

NBB-alpha-225-175-LED 

Tack för en lyckad mässa!

2018-08-29

Elmia Lastbil 2018 är över för denna gång och vi på ABKATI vill passa på att tacka alla besökare som kom förbi i monter D02:12! Det är otroligt roligt att träffa både kunder och leverantörer och många givande samtal ägde rum.

Läs mer..

 

Tack för en lyckad mässa!


 

ABKATI stöder cancerforskning med Maskinia

2018-06-01

Snygg design och välgörenhet i ett paket hos Maskinia. ABKATI är med som stolt sponsor på Maskinias event på Svenska Maskinmässan på Solvalla den 31 maj - 2 juni.

Socialt ansvar är viktigt för ABKATI och i samarbete med Maskinia arrangeras en auktion på Svenska Maskinmässan av en DOOSAN DX140W-5 black edition där pengarna oavkortat går till cancerforskning. DOOSAN är bland annat utrustad med högkvalitativ arbetsbelysning från ABL.

Läs mer..

 

Doosan black edition utrustad med ABL SHD 3000


 

Axel Johnson International Annual Review 2017

2018-05-02

Det står aldrig still i Axel Johnson International och föregående år skedde många förändringar i koncernen, både utvecklingsmässigt och strategiskt med nya förvärv. I årets upplaga står ABKATI i särskilt fokus i och med exklusivitetsavtalet av NBB som slöts i början av året.

Läs mer i årsredovisningen: Axel Johnson International Annual Review Seventeen Wonders

 

Seventeen Wonders Annual Review 2017


 

ABKATI Aktuellt #2 ute nu

2018-04-16

I nya AA hittar du riktigt bra produkter till extra bra priser i populära ABKATI Topp 5! Dessutom presenterar vi den nya ST2000-serien med ett extra fokus på ABL. Missa inte heller vår tejpspecial eller vårt nya inslag "Inköparens val"!

Klicka för mer info: ABKATI Aktuellt #2

 

AA #1


 

En ny favorit inom arbetsbelysning - ABL ST2000

2018-03-21

ABKATI lanserar nu en ny serie arbetsbelysning från ABL: ABL ST2000. Det är en vidareutveckling av den klassiska ABL 500-serien där ST2000 ger större flexibilitet med fler val av material i linsen samt val av tre olika ljusbilder. En nyhet är ljusbilden FLA, flood asymmetrisk, som ger mer närljus utan att tappa längd eller bredd.

Läs mer om lamporna..

Klicka för att komma till produkterna..

 ABL ST2000


 

Lediga tjänster på ABKATI

2018-03-15

ABKATI expanderar och utlyser nu två tjänster: Lagerchef och ett vikariat som marknadskoordinator. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett expansivt företag med mycket hög servicenivå.

Läs mer om tjänsterna.

 

ABKATI logo


 

Innerbelysning idag och för framtiden

2018-02-16

En av ABKATI:s drivkrafter är att förse sina kunder med lösningar som förenklar deras arbete. Det finns många sätt att förenkla vardagen för yrkesförare och en viktig aspekt är god sikt inte bara framför och runt bilen utan även inne i skåpet. Nu lanserar ABKATI Irizium LED taklampor från Pommier. Det är kvalitetslampor med hög prestanda som ger en kraftfull och naturlig belysning med färgåtergivning nära naturligt ljus.

Läs mer om lamporna.

Klicka för att komma till produkterna.

 

Pommier innerbelysningr 

Verktygslådor för alla behov

2018-02-14

ABKATI strävar efter att vara en helhetsleverantör som tillhandahåller stort såväl som smått till kunder av alla storlekar. Därför introducerar ABKATI nu verktygslådor från BT och Parafancar. Dessa två högkvalitativa produktserier kompletterar ABKATI:s sortiment och tillsammans täcker de in alla upptänkliga behov.

Läs mer om verktygslådorna.

Klicka för att komma till produkterna.

 

Parafancar verktygslådor 

Ny Key Account manager

2018-01-22

ABKATI kan nu presentera Gillis Land som ny KAM med inriktning mot lantbruk. Han har dedikerat sitt yrkesliv åt lantbrukssidan och kommer med sin långa erfarenhet och stora kunnande att vara ett gott komplement till säljkåren.

Klicka för Gillis kontaktuppgifter.

 

ABKATI logo


 

ABKATI Aktuellt #1 ute nu

2018-01-15

Årets första ABKATI Aktuellt fokuserar på säkerhet, vare sig det gäller att synas i mörkret med belysning eller reflexer, ha bra sikt med backvideosystem eller säkra upp med brandsläckare av högsta kvalitet.

Klicka för mer info: ABKATI Aktuellt #1

 

AA #1


 

Är du vår nya kollega?

2018-01-15

Vi expanderar och söker ny Inköpare. I rollen som inköpare på ABKATI är du med i hela inköpsprocessen och ansvarar för specifika produktkategorier av teknisk karaktär.

Läs hela annonsen här.

 

ABKATI logo


 

Ny prislista per den 1/12

2017-12-01

En ny prislista börjar gälla från och med den 1/12-2017.

Klicka för mer info: Prislista

 

ABKATI logo


 

ABKATI förstärker säljkåren

2017-11-01

ABKATI välkomnar Tommy Andersson som ny Key Account Manager med inriktning mot påbyggare. Tommy har mångårig erfarenhet i branschen och kommer ytterligare att komplettera vårt erbjudande till kunden.

Klicka för Tommys kontaktuppgifter.

 

ABKATI logoABKATI Aktuellt #4 ute nu

2017-10-23

I senaste ABKATI Aktuellt introducerar vi ABKATI Topp 5 som är fem produkter vi gillar lite extra och som kan komma väl till pass så här till den kalla säsongen. Du hittar också flera nyheter samt gamla trotjänare för vintern.

Klicka för mer info: ABKATI Aktuellt #4.

ABKATI Aktuellt #4 ute nu
Johan Johnsson tillträder som ny VD på ABKATI

2017-10-03

Per den 1 oktober 2017 tillträder Johan Johnsson tjänsten som VD på ABKATI, AB Karosseritillbehör. Han tar över stafettpinnen efter Gunder Nilsson som efter 25 förtjänstfulla år på posten kommer att fortsätta som Senior Advisor på Axel Johnson International.

Läs mer här.

 

Gunder Nilsson välkomnar Johan Johnsson

 NBB Alpha 225 LED – extraljus på en helt ny nivå

2017-09-05

De svenska förhållandena under vinterhalvåret kräver riktigt bra ljus för säker bilkörning och ett fullgott extraljus som lyser upp både vägbanan och ytorna kan således rädda liv. Nu kan vi presentera ett helt nytt LED-extraljus i premiumklassen som har riktigt lång ljusbild samtidigt med en imponerande bredd: NBB Alpha 225 LED.

Läs mer här.

 

NBB Alpha 225 LED

 Premiär för nya GO-serien från Nordic Lights

2017-06-21

Dagsljus för dagen såväl som natten. I många miljöer behövs extra ljuskällor inte bara efter att solen gått ned. Till exempel i både skogsbruk och på byggarbetsplatser kan ett extra behov av arbetsbelysning behövas året om.

Läs mer här.

 

Nordic GO-serien

 Axel Johnson Internationals årsberättelse

2017-05-08

2016 var ett speciellt år i Axel Johnson Internationals historia. För att ta del av fler nyheter, från gruppen som omfamnar förändring, läs hela årsberättelsen som du finner här.

 

Omslag Axel Johnsons årsberättelse

 

 


 

Fredrik Wettermark ny försäljningschef

2017-04-21

Fredrik Wettermark har per den 19 april 2017 tillträtt som ny försäljningschef för ABKATI. Fredrik kommer närmast från Grene där han har haft många betydande roller, senast som sortimentschef. Detta innebär att Urban Vester lämnar över ansvaret för eftermarknad till Fredrik och träder in i sin nya roll som marknadschef för Sverige.

 

Fredrik Wettermark

 

 


 

KingPin-lås - en billig försäkring

2017-04-19

Vinn över tjuven. I Norge är det redan stort, låset som skyddar din trailer från stöld. I ett lyckat samarbete mellan polisen och norska trafikverket används denna typ av lås även för att indirekt klampa fordonet då det inte går att koppla på eller av släp med en fastlåst kingpin. Läs mer..

 

Monterat KingPin-lås

 

 


 

Spin of Hope

2017-04-06

ABKATI deltog i Barncancerfondens årliga teamcykling Spin of Hope  den 25 mars och sponsrade två cyklar där anställda på företaget cyklade en hel dag i förmån för Barncancerfonden. Glädjande nog samlade eventet in över sex miljoner kronor vilket är nytt insamlingsrekord! Se film här...

 

Spin of Hope

 

 


 

Ny katalogdel

2017-03-23

Fordonselektriska detaljer finns nu rykande färsk från tryckpressarna. Hela vårt sortiment av till exempel kabel, stickproppar, relän, kopplingsboxar, deutschkontakter och skyddsslang hittar du i den nya katalogdelen! 

Se våra kataloger i PDF.

Fordonselektriska detaljer

 

 


 

Ny prislista

2017-03-13

Från och med den 13/3-2017 har vi en ny gällande prislista. Se PDF här.

 

 


 

ABKATI får exklusivitet på extraljus från NBB

2017-02-15

ABKATI och ABL Lights har samarbetat i över 10 år med målet att utveckla de bästa belysningslösningarna för den svenska marknaden. Nu fördjupas samarbetet genom att vi får exklusivitet på distribution av extraljus från NBB. Läs mer...

ABL och ABKATI fördjupar samarbetet

 

 


 

Tack för en spännande Automässa

2017-01-23

Lanseringen av Polar Blue by NBB, vår nya serie extraljus och extraljusramper, på Automässan 2017 blev en stor succé. Intresset var stort och många besökte vår monter för att klämma och känna på de nya produkterna. Läs mer...

Lansering av Polar Blue by NBB på Automässan

 

 


 

Bättre utsikter med Polar Blue by NBB

2017-01-18

På Automässan 2017 lanserar ABKATI exklusivt tillsammans med ABL Lights en ny serie extraljus - Polar Blue by NBB . Ett nytt varumärke på den svenska belysningsmarknaden som blir ett viktigt tillskott i segmentet för priseffektiva kvalitetsprodukter. Polar Blue by NBB är en produktserie som är särskilt anpassad för de höga krav som den nordiska marknaden ställer. Inledningsvis innehåller sortimentet extraljus och extraljusramper – allt i LEDLäs mer...

Polar Blue by NBB

 

 


 

ABKATI stödjer UNHCR i jul

2016-12-16

Människor slutar inte fly när vintern kommer. Genom Axel Johnson International stödjer ABKATI UNHCR:s viktiga arbete med att skydda människor på flykt undan krig och förföljelse. Genom årets juldonation ges extra stöd till de mest utsatta i form av t ex sovsäckar, braskaminer och varma kläderLäs mer...

ABKATI stödjer UNHCR

 

 


 

Tudor startbatterier nu hos ABKATI

2016-10-31

ABKATI strävar efter att vara en komplett leverantör av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-the-road-maskiner. Nu utökar ABKATI sitt sortiment med ett nytt produktområde: Startbatterier. Exide Technologies AB, tidigare Tudor AB, är en av världens största tillverkare och återvinnare av bly-syrabatterierLäs mer...

Tudor startbatterier hos ABKATI

 

 


 

Fler längder på populära Skyline Air

2016-10-17

Skyline Air från 911 Signal är marknadens mest prisvärda LED varningsljusramp. Med sin lätta vikt och tunna, eleganta design i kombination med stor variation på blixtmönster har den blivit en favorit hos många. I samarbete med 911 Signal har ABKATI tagit fram två helt nya längder av Skyline Air för att tillgodose behovet av riktigt långa ramper på marknaden samt tagit in en ramp med rökfärgat glas. Läs mer...

Nya längder av Skyline Air och Skyline Air Smoke edition

 

 


 

Extrainsatt Eberspächer-utbildning

2016-10-07

Intresset för Eberspächers utbildningar har varit stort och därför sätter Eberspächer i samarbete med ABKATI in ett extra kurstillfälle på Scandic i Växjö den 1 december. Det är en kombinationskurs av Värmarkurs 1 och 2. Anmälan sker till Charlotte Lindvall på ABKATI, charlotte.lindvall@abkati.se. För mer information om kursinnehåll, se Eberspächers hemsida. Observera att denna kurs riktar sig till ABKATI:s kunder och inte finns med i ordinarie kursprogram.

Luftvärmare och vattenvärmare från Eberspächer hos ABKATI

 


 

WAECO - mobila lösningar för den moderna föraren

2016-09-22

Vi vidareutvecklar hela tiden vårt sortiment och är därför glada att nu kan erbjuda våra kunder produkter som förenklar vardagen för yrkeschaufförer. Detta gör vi tillsammans med Dometic som är en av de ledande aktörerna inom komfortprodukter för yrkesfordon under varumärket WAECO. Läs mer... 

Nyhet! Vi utökar vårt sortiment med produkter från Waeco

 


 

Eberspächers utbildningsprogram 

2016-09-05

Kunskap och service är nyckeln till nöjda kunder och den främsta anledningen till att de kommer åter. Eberspächer har släppt sitt kursprogram för hösten 2016. De erbjuder grundkurser i att montera och reparera vatten- och luftvärmare både för lätta och tunga fordon. Dessutom finns fördjupningskurser i felsökning och diagnos. Till kursprogrammet... 

Lär dig montera och reparera Eberspächers värmare

 


 

Tack för en lyckad mässa!

2016-08-29

Elmia Lastbil 2016 är över för denna gång och vi vill tacka alla besökare i monter D02:12 som gjorde mässan så väldigt värdefull för oss! Programmet var späckat med intressanta debatter, seminarier och föreläsningar varje dag i och utanför mässhallarna. Läs mer... 

Elmia Lastbil levererade över förväntan

 


 

Vi lanserar Nordic KL-serien med 5 års garanti

2016-08-22

I Norden sker årstidsväxlingarna blixtsnabbt och från att ha haft närapå dagsljus hela nätterna igenom blir dagarna plötsligt kortare och kortare och med det kommer behovet av bra belysning. Finska Nordic Lights utgår från nordiska förhållanden i utvecklingen av sina arbetslampor och med den nya KL-serien kan vi presentera ännu en bra lösning för heavy duty arbetsbelysning. Läs mer... 

Nordic KL1401 LED

 


 

Rigid extraljusramper - Nu hos ABKATI

2016-08-16

Marknaden för belysning växer hela tiden i och med ny teknik och smarta lösningar. ABKATI har ambitionen att alltid ligga i framkant och ta in nya produkter som möter våra kunders högt ställda krav. Rigid Industries har gjort sig kända genom framför allt sina nytänkande extraljusramper. Läs mer... 

Rigid RDS Spot

 


 

ABKATI utökar sortimentet med luftvärmare från Eberspächer

2016-06-13

Vår första säsong som återförsäljare av Eberspächer Hydronic vattenvärmare har varit en stor succé. Nu kompletterar vi vårt sortiment av värmeprodukter från Eberspächer med luftvärmarna Airtronic. Eberspächer Airtronic är en serie luftvärmare som fungerar oberoende av fordonets eget temperaturregleringssystem och lämpar sig för transportbilar, entreprenadmaskiner och lastbilar. Läs mer... 

Luftvärmare Airtronic D5 24 V

 


 

ABKATI inför E-fakturering

2016-06-13

Vi förenklar fakturahanteringen för våra kunder genom att införa e-fakturering. Med e-fakturering får ni fakturan från oss direkt i er internetbank där ni kan kontrollera specifikationen innan ni godkänner betalningen. Med detta förfarande minskar risken för missade förfallodagar eller felinläsningar vid scanning av fakturor. E-fakturering är en del i ABKATI:s strategi för ett mer hållbart arbetssätt där vi värnar om miljön med minskad pappersanvändning och färre transporter.

För de som inte har möjlighet att ta emot e-fakturor erbjuder vi även fortsättningsvis fakturering över e-post i form av pdf:er alternativt pappersfaktura.

Kontakt

Pagero AB är ABKATI:s samarbetspartner för e-fakturering. För mer information kontakta Pagero direkt:
Peter Kihlgren, 0701-812 735, peter.kihlgren@pagero.com
eller kontakta oss på ABKATI:
Helen Nilsson, 040-315 955 alt 0730-556 252, helen.nilsson@abkati.se

 


 

Sommaröppet på ABKATI

2016-06-03

Sommaren är äntligen här och vi njuter av sol och värme. På ABKATI är verksamheten i full gång även under sommarmånaderna, med vissa ändringar i öppettiderna. Kundcenter/ordermottagning håller öppet 8-16 måndag till fredag. Reklamationsavdelningen är stängd v 27 tom v 30.

Öppet i sommar på ABKATI

 


 

ABKATI ger 5 års garanti på ABL LED 500-serien

2016-05-12

ABKATI har under många år haft ett nära samarbete med ABL Lights som är en av världens ledande tillverkare av belysning och vi är så pass säkra på deras höga kvalitet att vi sticker ut hakan: ABL LED 500-serien har nu 5 års garanti. Läs mer...

Vi ger 5 års garanti på ABL 500-serien

 


 

ABKATI expanderar och söker teknisk inköpare

2016-04-26

I rollen som teknisk inköpare på ABKATI arbetar du dels med inköpsansvar för ett antal leverantörer och dels med ansvar för utveckling av teknisk support. Du arbetar som spindeln i nätet med nära samarbete med inköpare och leverantörer men även med försäljningsavdelning och kunder. Läs mer...

ABKATI expanderar och söker teknisk inköpare

 


 

ABKATI blir återförsäljare till DEFA

2016-04-26

ABKATI breddar nu sitt redan omfattande sortiment med produkter från högteknologiska DEFA. Det lagerhållda programmet som innehåller bl.a. motorvärmare, kupévärmare, batteriladdare och styrenheter täcker de vanligast förekommande fordonstyperna. Läs mer...

ABKATI blir återförsäljare till DEFA

 


 

ABKATI presenterar en ekologisk handske i bambufiber

2016-02-15

ABKATI presenterar stolt en ny ekologisk montagehandske. Handsken är stickad i bambufiber och doppad i naturlatex i innerhand och över fingertopparna. Materialet är 100 % ekologiskt och nedbrytbart. Bambufiber har unika egenskaper som mjukhet, slitsyrka, god andningsförmåga, naturligt antibakteriell och tvättbarhet. Kolla in denna naturvän genom att klicka här.

Ekologisk handske i bambufiber

 


 

Axel Johnson AB har nominerats till årets samhällsaktör 2015

2016-01-25

Axel Johnson AB har blivit nominerats till årets samhällsaktör 2015. Utmärkelsen anordnas och delas ut av kommunikationsbyrån Gullers Grupp. För att nomineras till årets samhällsaktör ska aktören ha lyft fram nya perspektiv, påverkat den politiska agendan eller engagerat sig i samhällsutvecklingen bredare än sin egen affär.

LED extraljus - ABKATI Aktuellt #1

 


 

Årets första ABKATI Aktuellt

2016-01-11

I dag börjar årets första ABKATI Aktuellt att gälla. Klicka på länken nere till höger för att ta del av fina erbjudanden på bland annat nya extraljuset NBB Alpha Pro Chrome H1 och tåliga åkarspännare från Forankra. För information om kampanjpriser kontakta din säljare eller kundcenter. Klicka här för att ladda ned kampanjen som PDF.

LED extraljus - ABKATI Aktuellt #1

 


 

Axel Johnson International satsar ytterligare för att bli branschledande inom hållbarhet

2016-01-08

Axel Johnson International inför under 2016 en helt ny hållbarhetsrapportering som innebär att samtliga koncernbolag ska öka ansträngningarna ytterligare för att bli branschledande inom hållbarhet, bl.a. genom ökat socialt ansvarstagande, större miljöfokus och ett mer aktivt etiskt ansvarstagande. För att säkerställa detta kommer en helt ny etisk policy att delges all personal och samtliga leverantörer kommer att behöva acceptera en ny Code of Conduct som ska fastställa dessa principer även i våra samarbetsled.

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 


 

Widni går ihop med ROTOMAN

2015-11-26

AxDrive´s dotterbolag Widni och ABKATI ROTOMAN Oy slås samman. Det nya bolaget Widni Oy kommer bli en fullvärdig leverantör till alla finska och baltiska kunder. Eigenbrodt och ABKATI i Sverige kommer att stödja det nya bolaget med teknisk och kommersiell support. Klicka på länken nere till höger för att ta del av pressreleasen.

  Läs mer...

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 

 


 

Äntligen är de här – Dieseldrivna värmesystem från Eberspächer.

2015-11-20

ABKATI lanserar dieseldrivna vattenvärmare från Eberspächer. Med robust design, hög prestanda och sofistikerad teknik är dessa dieseldrivna värmare kvalitetssäkrade klassiker. Värmetekniken ger en mycket effektiv värme när fordonet används vilket i sig ökar säkerheten och sparar din tid. De dieseldrivna värmesystemen är till skillnad från elektriska värmare inte beroende av elnätet utan aktiveras snabbt och enkelt med fjärrkontroll eller med mobiltelefon. 

  Läs mer...

Eberspächer reservdelar/värmesystem

 


 

Nya modeller av extraljusramper från Hanma

2015-11-13

ABKATI kan nu presentera ytterligare två modeller av de väldigt populära extraljusramperna från Hanma. Ramperna finns i lager och är klara för leverans. Klicka här för att se alla modeller.

Extraljusramper från Hanma

 


 

ABKATI är Autolines samarbetspartner i Sverige

2015-10-15

Autolines sandspridare är en väl berövad och driftsäker klassiker som uppfyller alla krav och vi är väldigt stolta över att vara Autolines samarbetspartner i Sverige. ABKATI har under flera år haft ett nära samarbete med Autoline AS och kan således tillhandahålla all teknisk kompetens av Autolines produkter. Det tillsammans med att ABKATI har en marknadsledande position inom tillbehörsbranschen för tunga fordon gör oss till en stark samarbetspartner.

Autoline sandspridare

 


 

Nytt ABKATI Aktuellt ute nu!

2015-10-13

Under vinterhalvåret ökar risken för trafikolyckor. Vägarna blir hala och kantas av snömodd som det är lätt att sladda i. Kör försiktigt och smart men framförallt, se till att vara förberedd! ABKATI Aktuellt #4 2015 börjar idag och gäller till och med v.52. Kampanjen är fylld med nyheter och fina erbjudanden som alla främjar din säkerhet på vägen i vinter. Osram är en världsledande belysningsleverantör som vi och våra kunder gärna använder gång på gång. I nya ABAKTI Aktuellt har vi en hel sida med fina erbjudanden på exempelvis glödlampor, gasurladdningslampor och smidiga inspektionsarmaturer som alla håller en otroligt hög kvalitet! Vi förlänger även vår succékampanj på CTEKs högkvalitativa batteriladdare till och med v.52 För information om aktuella kampanjpriser kontakta din säljare eller kundcenter..

Osram - ABKATI Aktuellt

 

Webbkatalogen är på plats

2015-10-13

Vi kan nu meddela att alla katalogdelar är inlästa och finns att hitta under produkter eller genom vår sökfunktion. Vidare arbetar vi för fullt med att läsa in respektive produktbild och katalogdelarna finns under tiden fortfarande tillgängliga som PDF. Du når dem genom att här.

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 

Fina lagererbjudanden från ABKATI

2015-10-07

ABKATI har lanserat "lagererbjudanden". En sida som vi kontinuerligt uppdaterar med erbjudanden på produkter till häpnadsväckande priser. Vad sägs till exempel om arbetslampan ABL 500 LED för endast 992 SEK? Produkterna finns tillgängliga så långt lagret räcker. Klicka här för att ta del av alla lagererbjudanden.

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 

Höstens belysningskampanj är här!

2015-08-24

Hösten står för dörren och ABKATI inleder denna mörka, ruggiga årstid med en belysningskampanj fylld med nyheter och attraktiva erbjudanden. Arbetslampor, extraljus och ljusramper, alla med hög kvalitet till väldigt bra priser. Vad sägs exempelvis om nyheterna SYC LED baklampa med kromring som är ultimat för ett skandinaviskt klimat, storsäljaren TYRI 1010 -3000 eller NBB Alpha extraljus? Belysningskampanjen sträcker sig mellan v.35 till och med v.6 2016. För information om aktuella kampanjpriser kontakta din säljare eller kundcenter

Extraljus - LED Arbetsbelysning - Belysningskampanj

 

Attraktiva erbjudanden i nya ABKATI Aktuellt

2015-08-12

ABKATI Aktuellt #3 2015 gäller v.33 till och med v.41 2015 och innehåller flera fina erbjudanden som alla verkar för att stärka säkerheten på exempelvis din arbetsplats. Vad sägs om en ny högteknologiskt arbetslampa från Tyri som utmanar marknaden med att varna visuellt, CTEKs prisbelönta batteriladdare eller ABKATIs egna ADR-väska fylld med nödvändigheter?

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 

ABKATI är nu Tyris distributör för LED arbetsbelysning i Sverige och Finland

2015-07-08

Tyri utvecklar intelligenta belysningslösningar i LED, HID och Halogen, ligger i ständig framkant, har över 30 års erfarenhet av branschen och är baserade i Sverige. Belysningslösningarna är utformade inför att leverera prestanda och kvalitet med målet att alltid kunna möta de specifika och svåra applikationskrav som marknaden efterfrågar.

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 

Återrapportering från SOS Barnbyar

2015-06-25

ABKATI är ett stolt fadderföretag till SOS Barnbyar och stödjer deras familjestärkande program i Pune, Indien. Arbetet är framgångsrikt och i veckan erhöll vi en återrapport om arbetet och de hjälpinsatser som genomförts för att bl.a. hjälpa ensamstående mammor att bli självförsörjande.

"Det har varit ett händelserikt år i Pune. Hjälpbehovet i området är stort och SOS Barnbyars familjestärkande programmet har haft möjlighet att framgångsrikt hjälpa många familjer som annars riskerade splittras. För närvarande är över 200 barn inskrivna i programmet"

Du kan läsa hela återrapporten här.

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 


 

Ny hemsida

2015-06-10

ABKATI presenterar nu en ny hemsida med en integrerad webbkatalog. Tekniken är vald för att möjliggöra effektiva och enkla sökningar bl.a. genom en helt ny filtreringsfunktion där man snabbt sorterar ut eftersökta produktegenskaper, funktioner och tekniska specifikationer. Vår målsättning är att skapa en användarvänlig och informativ webbkatalog som underlättar i det dagliga arbetet.

”ABKATI ska alltid ligga i teknisk framkant och med den här satsningen kommer våra kunder att mötas av en kundanpassad och högteknologisk hemsida med en av marknadens bredaste produktkataloger” – Christian Celsing, Inköpschef

Nya www.abkati.se är fortfarande under utveckling och därför lyfts kvarvarande katalogdelar som presenteras i PDF löpande över till det nya digitala verktyget samtidigt som antalet funktioner och tjänster byggs ut och optimeras.

Beställningar läggs tills vidare via kundcenter på telefon (040-22 00 20) eller mail.

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 

Nu hittar ni oss på sociala medier

2015-06-10

Kommunikation kommer från det latinska ordet communicare och syftar till att göra något gemensamt. Detta är en hörnsten i ABKATI:s kund- och leverantörsrelation. En stor del av produkt- och sortimentsutvecklingen kommer i form av kunskap och önskemål från kundsidan eller i form av teknikutveckling på leverantörssidan. Tillsammans med dessa intressenter sammanför ABKATI sedan information och teknik och möjliggör att rätt produkter på ett effektivt och säkert sätt når ut i marknaden.

Med dagens kommunikationsteknik söker människan löpande information och tillgodogör sig nyheter på ett helt annat sätt än tidigare. ABKATI finns därför på Facebook och Linkedin, två kanaler som med sina respektive profiler öppnar upp för en ökad och förbättrad direktkontakt med kunder, leverantörer och övriga intressenter.

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 

Miljön i fokus

2015-06-10

Det har skett en nödvändig och efterlängtad utveckling inom hela området kring miljöarbete i fordonsindustrin de senaste åren. Inom exempelvis kemteknik gäller detta allt ifrån hur producenterna framställer produkter till hur användningen av dessa påverkar naturen och slutligen hur den förbrukade förpackningen kan återvinnas.

För ISO-certifierade ABKATI är ett aktivt miljöarbete en självklarhet och därför är valet av likasinnade leverantörer strategiskt.  Motip är en av de största aktörerna inom kemtekniska produkter med ett fullödigt sortiment av allt ifrån primers och speciallacker, till bilvårdsprodukter och underredsskydd. Förutom sitt breda sortiment har Motip sedan länge fört ett aktivt miljöarbete och började till exempel fasa ut freoner i sina produkter redan på 70-talet. På samma sätt har de sedan länge uteslutit tungmetaller i sina sprayfärger.

Motip byter i takt med nya rön och forskning ut skadliga ämnen mot andra mer miljö- och hälsovänliga substanser med motsvarande egenskaper. De flesta av Motips aerosolburkar klassificeras därmed endast som "irriterande" och sällan som "skadligt för hälsan". Ingen av dem klassificeras som "giftig" eller "frätande". Läs mer om Motips miljöarbete här.

ABKATI Aktuellt NBB extraljus

 

Förbrukningskampanj hela våren

2015-03-02

ABKATI gör en storsatsning på förbrukningsartiklar hela våren, Förutom ABKATI Aktuellt kommer vi att genomföra ett flertal digitala kampanjer på populära produkter till riktigt förmånliga priser.

ABKATI Aktuellt NBB extraljus