På grund av flytt till vår nya lokal håller vårt lager stängt 24-25 september. Kundcenter håller stängt 25 september. Fr.o.m 28 september håller vi öppet som vanligt och du hittar oss då på Starrvägen 11-13, Arlöv.

a
Nyhet


a

briodlights-embrace-the-darkness

        20 augusti 2020

Abkati lanserar en ny spännande serie från BriodLights

BriodLights är ett spännande varumärke inom belysning för den moderna användaren. BriodLights är mer än bara överraskande bra ljus för rätt applikation; med fokus på hållbarhet och kvalitet tar lamporna steget in i en ljus framtid.

Innovation, design, kvalitet

BriodLights ligger steget före och med den uttalade ambitionen att vara förstavalet inom fordonsbelysning är kraven högt ställda från start. Det händer mycket inom fordonsbranschen och fler förändringar är att vänta med elektrifiering och ökade miljökrav på både lätta och tunga fordon. BriodLights ser det som en spännande utmaning att möta de nya behoven utan att göra avkall på varken funktion eller kvalitet.

Samarbete i utvecklingen

Utvecklingen inom elektronik går fort och BriodLights har ett tätt samarbete med utvecklare och fabriker världen över. I nära kontakt effektiviseras arbetet och alla parter kan göra det de gör bäst. Genom att utgå från befintlig teknik och förbättra och utveckla den vidare efter de specifika krav som gäller för den nordiska marknaden nås synergieffekter som märks hela vägen ut till kunden.

- Det är en spännande resa att arbeta med BriodLights, att inte bara scouta marknaden efter de bästa lamporna utan att också vara med i hela processen från start och utveckla och vidareutveckla produkter anpassade efter Nordens förutsättningar. Det ger en helt annan kontroll på flödet och ökar kvalitetsstämpeln, säger Henrik Fransson, produktchef belysning Abkati.

Spännande produktlinjer

BriodLights är ett snabbväxande varumärke med produkter inom fordonsbelysning. Ambitionen är att ha ett fullödigt sortiment och helt enkelt vara det varumärke konsumenten söker sig till först för att få riktigt bra belysning oavsett användningsområde. I ett första skede kommer BriodLights att lansera serier för primärt extraljus och arbetsbelysning.

Skandinaviska marknaden

Inledningsvis riktar sig BriodLights primärt till den skandinaviska marknaden med Sverige och Norge i fokus.

 


 

BriodLights