På grund av flytt till vår nya lokal håller vårt lager stängt 24-25 september. Kundcenter håller stängt 25 september. Fr.o.m 28 september håller vi öppet som vanligt och du hittar oss då på Starrvägen 11-13, Arlöv.

a
Nyhet


a

BriodLights - Ultra extraljus 220

        16 september 2020

BriodLights Ultra 220 mm – ett extraljus skapat för skandinaviska förhållanden

BriodLights lanserar ett kraftfullt extraljus i Ultra-serien. Med modern design och ljus som överskrider förväntningarna är BriodLights Ultra extraljus 220 mm ett stabilt extraljus som ökar säkerheten i trafiken.

Ljusbild utöver det vanliga

I utvecklingen av BriodLights Ultra extraljus 220 mm har stort fokus legat på att optimera ljuset efter de skandinaviska förhållandena. Resultatet är en ljusbild som mäter hela 1 lux vid 960 m och ger 11 600 uppmätta lumen. Osram-dioder borgar för kvalitet med riktigt lång livslängd.

- Om du är ute efter ett extraljus utan krusiduller med riktigt mycket krut i, är BriodLights Ultra extraljus 220 lampan för dig, säger Henrik Fransson, produktchef belysning Abkati.

Tydliga kontraster på vägen

Ett bra extraljus ger ljus där det behövs så att eventuella hinder på vägen eller utspringande djur upptäcks i tid. Det är också viktigt att färgtemperaturen är väl avvägd efter användningsområdet så att föraren inte bländas och konturer syns tydligt. BriodLights Ultra 220 mm har 5000 K i färgtemperatur som gör den behaglig för nattkörning. Det mjuka ljuset förbättrar sikten särskilt vid snö och gör konturer tydligare.

Enkel montering

BriodLights Ultra extraljus 220 mm har ett slitstarkt aluminiumhus och klarar temperaturer från -40°C ända upp till 115°C. Med stabila fästen och skruvar i rostfritt stål är extraljuset enkelt att montera på bågar, extraljushållare eller integrerat i fronten. Inbyggd DT-kontakt förenklar kabeldragningen. Stenskottsskydd ingår.

BriodLights är ett modernt varumärke som står för innovativa och kvalitetssäkrade belysningsprodukter till ett slagkraftigt pris.

 


 

BriodLights