Öppettider: Mån-tors: 8.15-16.30. Fre: 8.15-16.00. 

På grund av rådande omständigheter och mindre personal kan det tills vidare från och med onsdag 8 april ta längre tid än vanligt att nå vårt kundcenter via telefon. Du kan som vanligt kontakta oss via e-post eller lägga din beställning i vår e-handel. Vår målsättning är förstås att du som kund skall känna av detta minimalt och få fortsatt god service. Tack för din förståelse!

a
Nyhet


a

Skyline Air 3

        17 september 2019

Skyline Air blixtrar till med ny funktionalitet

Varningsljusrampen Skyline Air från 911 Signal seglade snabbt upp som en favorit när den introducerades i Sverige och har tack vare sin kontinuerliga produktutveckling fortsatt hålla täten. Nu lanseras en uppgraderad modell som förstärker erbjudandet ytterligare.

Skyline Air är varningsljusramper som andas teknik, funktionalitet och design i samma andetag. Med de nya modellerna blir möjligheterna ännu större för ett flexibelt användande med bästa ljus.

Blixtljusramp med utbytbara LED-moduler

Den tekniska utvecklingen går framåt med stormsteg. Tack vare LED-tekniken där blinkfunktionen inte sliter på dioderna på samma vis som på traditionella glödlampor är varningsljusramperna i princip underhållsfria. Skyline Air har nu dessutom en uppdaterad, modulbaserad inkapsling av dioderna så att de är utbytbara om olyckan ändå skulle vara framme. Varje LED-modul har ett eget formgjutet hus som innehåller dioder som är placerade fram och bak. Om en diod går sönder behöver därmed bara den berörda modulen bytas ut och tiden för underhåll minimeras.

Ljusramper som följer vägens alla krön/med känsla för design

Skyline Air har slimmad, låg profil som diskret blir en del av bilen – tills rampen tänds upp! Med upp till 29 blixtmönster finns ljusprofilen för just ditt behov.

- Abkati arbetar långsiktigt nära våra leverantörer för att hela tiden möta marknadens önskemål och erbjuda lösningar med smarta funktioner som förenklar kundernas vardag. Med denna serie blixtljusramper med tunn, slimmad profil och hög funktionalitet visar 911 Signal prov på sitt nytänk och hur de tar med kundens perspektiv i produktutvecklingen, säger Henrik Fransson produktchef belysning Abkati.

Dag- och nattläge med klass 2

Under dygnets mörka timmar är det viktigt att man syns utan att riskera att blända sig själv eller sina medtrafikanter. Skyline Air är typgodkända enligt ECE R65 klass 2 och R10. Klass 2 innebär att ljusramperna är utrustade med en on/off-knapp som sänker ljusstyrkan nattetid. Därmed kan du tryggt arbeta vidare när mörkret faller utan att göra avkall på varningseffekten dagtid.

De nya Skyline Air finns nu i lager i sju längder, från 740 mm till 1790 mm.


Till Skyline Air 3.