Öppettider kundcenter/ordermottagning: Mån-tors: 8-16.30. Fre: 8-16.00

Säljare till distriktet Gästrikland, Dalarna och Hälsingland

ABKATI tillhör affärsområdet Transport Solutions inom Axel Johnson International som är en del av Axel Johnson-koncernen. Vi är en av landets ledande importörer och distributörer av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-road maskiner. Vi tillhandahåller ett av marknadens största utbud av i första hand komponenter för fordon, lastbilar, maskiner inom skog, lantbruk och entreprenad. Vi är drygt 50 anställda med huvudkontor och lager i Malmö.

Vi förstärker nu vårt säljteam med en säljare till distriktet Gästrikland, Dalarna och Hälsingland. Vi befinner oss i en expansiv fas med många spännande projekt framför oss och du kommer vara en betydelsefull nyckelspelare för vår fortsatta framgång.

 Tjänsten:

Tjänsten passar dig som är en resultatinriktad relationsbyggare med stort tekniskt intresse och kunnande.
För att lyckas i rollen tror vi att det är viktigt att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av försäljning inom fordonsbranschen. Du är väldigt målinriktad med ett starkt eget driv som inger förtroende för att utveckla och bevara långsiktiga kundrelationer. Du är positiv, självgående, affärsmässig och får saker att hända. Du kommer att utgå från din bostad och utför ditt arbete ute hos dina kunder, därför är god och effektiv planering viktigt. Du rapporterar till försäljningschefen och kommer ha mycket kontakt med andra avdelningar inom förtaget som marknadsavdelningen och vårt kundcenter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter:

  • Alltid ge bästa service och support till våra kunder
  • Presentera och sälja in vårt starka utbud av produkter och lösningar
  • Förvalta befintliga kunder men också utveckla nya kund- och marknadssegment
  • Självständigt driva och följa upp både stora och små affärer/projekt
  • Kontinuerligt arbeta och följa upp i vårt CRM
  • Kontinuerligt uppdatera dina produktkunskaper, vara informerad om marknaden för att sträva efter en optimal försäljningsprocess

I rollen som distriktssäljare har du eget sälj- och budgetansvar i ditt distrikt. Det finns ett väl etablerat kundunderlag men också stor potential att utveckla nya och befintliga kunder. Vi förväntar oss en hög marknadsnärvaro och ett stort intresse av att göra affärer och erbjuder dig såldes ett spännande arbete i ett expansivt företag med mycket hög servicenivå.

Övrig information

B-körkort är ett krav
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Placering: Inom distriktet

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan via e-post på: jobb@abkati.se
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Johan Johnsson, VD Abkati, på 070-631 18 29.
Välkommen med din ansökan!