Öppettider: Mån-tors: 8.15-16.30. Fre: 8.15-16.00. 

På grund av rådande omständigheter och mindre personal kan det tills vidare från och med onsdag 8 april ta längre tid än vanligt att nå vårt kundcenter via telefon. Du kan som vanligt kontakta oss via e-post eller lägga din beställning i vår e-handel. Vår målsättning är förstås att du som kund skall känna av detta minimalt och få fortsatt god service. Tack för din förståelse!

Niken extraljusramper – lysande design och funktion

Intresset för extraljusramper fortsätter att växa över hela landet. Niken är ett av de mest spännande märkena för ledramper just nu med sin moderna design och patenterade reflektor. För att möta efterfrågan av Nikens LED extraljusramper har Abkati utökat sitt sortiment med hela fem nya längder.

De populäraste extraljusramperna på marknaden utmärker sig ofta med antingen design, pris eller funktion. Nikens ledramper kombinerar dessa tre egenskaper och har därför snabbt seglat upp som en favorit hos många. Extraljusramperna ger ett jämnt ljus över vägbanan som ökar säkerheten för både förare och medtrafikanter. Den patenterade reflektorn hos Nikens ljusramper ger inte bara en ljusbild över förväntan utan ligger dessutom i framkant designmässigt.

- Extraljus och extraljusramper är ett spännande område som har haft en fantastisk utveckling tack vare LED-tekniken. Bra ljus i kombination med låg vikt möjliggör innovativ design, vilket Nikens extraljusramper har lyckats väldigt bra med, säger Henrik Fransson, produktchef belysning ABKATI.

Nikens extraljusramper finns nu tillgänglig hos Abkati i fem olika längder med sidofäste och i tre längder med bakfäste.

Läs mer om Niken extraljusramper här.

Niken extraljusramper - lysande funktion