NBB Alpha 225 LED – extraljus på en helt ny nivå

 NBB Alpha 225 LED

 

De svenska förhållandena under vinterhalvåret kräver riktigt bra ljus för säker bilkörning och ett fullgott extraljus som lyser upp både vägbanan och ytorna kan således rädda liv. Nu kan vi presentera ett helt nytt LED-extraljus i premiumklassen som har riktigt lång ljusbild samtidigt med en imponerande bredd: NBB Alpha 225 Pro LED.

LED är framtiden tack vare sina många fördelar gentemot äldre ljuskällor som halogen och xenon. Dess långa livslängd medger underhållsfrihet, det är hållbart för yttre påfrestningar, ljuset tänds upp direkt och dessutom är det ett miljövänligt alternativt.

NBB är ledande inom extraljus sedan många år tack vare sin höga kvalitet och förmåga att hela tiden överträffa marknadens förväntningar. NBB Alpha 225 Pro LED har 5 års garanti och har tagit med sig det bästa från sitt syskon storsäljaren NBB Alpha 225 HID och sedan förbättrat det ytterligare. Med en oöverträffad ljusstyrka med jämn spridning på ljuset i kombination med modern design tar NBB Alpha 225 Pro LED med självklarhet förstaplatsen. Extraljuset ger 1 lux på 600 m och med två lampor monterade ger den 1 lux på hela 900 m.

Lampan har ett lågt djup och levereras med rostfritt monteringsfäste och inbyggd 3-polig DT-kontakt, vilket gör att den enkelt monteras snyggt i grillen på både person- och transportbilar såväl som i grillen eller solskyddet på lastbilar. NBB Alpha 225 Pro LED är helt enkelt extraljuset för den som har riktigt höga krav på kvalitet och design och vill ha det allra bästa ljus marknaden kan erbjuda.

 

Läs mer om lampan här.