På grund av rådande omständigheter och mindre personal kan det tills vidare ta längre tid än vanligt att nå vårt kundcenter via telefon. Du kan som vanligt kontakta oss via e-post eller lägga din beställning i vår e-handel. Vår målsättning är förstås att du som kund skall känna av detta minimalt och få fortsatt god service. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Corona-viruset kan påverka våra tjänster här.

Mellan 13/8 12:00 och 14/8 12:00 är kundcenter och lager stängt p.g.a inventering. Under tiden är du välkommen att lägga din order i vår e-handel eller via vår ordermail, order@abkati.se.

a
Nyhet


a

Ledrampskit från Abkati förenklar för kunden        13 januari 2020

Abkati introducerar färdiga ledrampskit

Extraljusramper är mer än en snygg stylingdetalj på fordonet, de kan vara en livräddare. Med en högkvalitativ ledramp ökar sikten och därmed säkerheten. Abkati introducerar nu kompletta ledrampspaket färdiga att montera med tydliga monteringsanvisningar som ger en enkel och smidig installation.

Abkatis kompletta extraljuskit är det senaste steget i vår satsning på att förenkla för våra kunder. Extraljuspaketen är anpassade efter fordonsmodell och innehåller alla detaljer som behövs inkl. monteringsanvisningar för omedelbar installation av ingående ledramper. Ljusramperna tillhör vårt mest populära segment och är noggrant utvalda med hänseende till kvalitet och ljusbild.

- Generellt efterfrågas färdiga lösningar allt mer på marknaden. Det är kul att nu kunna möta kundernas behov med våra ledrampspaket där kunden får allt som behövs för en snabb och enkel montering, säger Michael Persson, försäljningschef Abkati.

Till en början erbjuder Abkati ledrampskit anpassade för Volkswagen Caddy, Mercedes Benz Vito, X-Klass och Sprinter, men fler är på gång och kommer att lanseras kontinuerligt under våren. Sedan tidigare finns även ett antal paket för olika lastbilsmodeller från Scania, Volvo och Mercedes Benz att tillgå.

Ledrampskiten är leveransklara den 15/1-2020.

 


 

Ledrampskit