Öppettider: Mån-tors: 8.15-16.30. Fre: 8.15-16.00

a
Nyhet


a

Abkati välkomnar Lazer        08 september 2021

          Abkati blir distributör av Lazer

Vi är glada och stolta över att kunna meddela att Abkati sedan 1 september 2021 är distributör av Lazers premiumbelysning på den svenska marknaden. Lazer har under de senaste tio åren vuxit till att bli ett välkänt varumärke inom branschen och ligger ständigt i framkant vad det gäller teknik och funktion utan att kompromissa på vare sig design eller kvalitet.

Ända sedan starten 2010 har Lazer varit ett företag som satsat stort på att utveckla och förfina LED-tekniken och testa nya vägar för att kunna erbjuda sina kunder de allra senaste lösningarna inom fordonsbelysning. Från att ursprungligen ha gjort sig ett namn inom den kompromisslösa världen av rally och motorfordon, har Lazer under årens lopp blivit ett av de främsta varumärkena inom premiumbelysning även för lätta on-road-fordon samt lastbilar. Man satsar även stort internationellt och ser Sverige som en viktig marknad.

– Sverige är en exceptionell marknad och att ha en så välkänd och marknadsledande distributör som Abkati som representerar Lazer är något vi verkligen är glada över. Vårt samarbete kommer hjälpa till att säkerställa att balansen mellan kvaliteten på våra produkter och kundservice är intakt, säger Nick Linstow, sälj- och marknadsansvarig på Lazer.

Också Johan Johnsson, VD på Abkati är nöjd över samarbetet:

– Det är väldigt roligt att ha ombord en så innovativ leverantör som Lazer. De ligger alltid i framkant vad gäller både teknik, funktion och design och slutar aldrig att vare sig förvåna eller imponera med sina produkter. Vi är övertygade om att det här är ett varumärke som kommer tas emot väl av våra kunder.

Tillverkade i Storbritannien

I Harlow, Storbritannien – mitt i navet bland högteknologiska företag inom allt från fordonsindustri till försvars- och rymdindustrin – ligger Lazers fabrik. Den strategiska placeringen kan vara en av förklaringarna till att Lazer ständigt är i framkant när det gäller både teknologi och produktionsmetoder. I fabriken sker allt från design och konstruktion till produktmontering och testning i enlighet med UNECE-bestämmelserna. Alla komponenter till lamporna köps in i närområdet, vilket inte bara är bra ur en hållbarhetssynpunkt utan även gör att man kan full kontroll över hela produktionskedjan vilket i det långa loppet gör att man kan garantera produkternas prestanda, kvalitet och kredibilitet.

-

Linear-serien

Linear

Triple-R-serie
 
Triple-R

-

-

ST Evolution-serie
 
ST Evolution

-

 

-

Carbon

Carbon

Utility-serien
 
Utility

-

-

Modellanpassade ledramskit
 
Modellanpassade ledrampskit

-

 

 

-

-