Blixtrande många möjligheter – nya blixtljus från 911

Styling och funktion i ett med ny blixtljusserie från 911 Signal. Abkati kan nu presentera en serie blixtljus i LED som särskilt lämpar sig för den som ställer höga krav på tålighet och funktion.

Blixtljus som tål att användas. Tack vare LED-tekniken där blinkfunktionen inte sliter på dioderna på samma vis som på traditionella glödlampor är F6S och F3S från 911 Signal i princip underhållsfria. Med högsta IP-klassning, IP68 för F6S och IP69K för F3S, är de dessutom oerhört tåliga mot damm och vatten. Blixtljusen är typgodkända enligt ECE R65.

Flexibel montering

Blixtljus är en detalj som kan göra hela skillnaden på fordonet. F3S och F6S är synkroniseringsbara blixtljus med hela 19 resp 12 blixtmönster som kan monteras antingen med medföljande ram eller 3M dubbelhäftande tejp. Blixtljusen bygger endast 8 mm utan ram och 9,5 mm med, vilket gör att de diskret smälter in i karossen tills de tänds.

- Abkati arbetar långsiktigt nära våra leverantörer för att hela tiden möta marknadens önskemål och erbjuda lösningar med smarta funktioner som förenklar kundernas vardag. Med denna serie blixtljus med tunn, slimmad profil och hög funktionalitet visar 911 Signal prov på sitt nytänk och hur de tar med kundens perspektiv i produktutvecklingen, säger Henrik Fransson produktchef belysning Abkati.

Dag- och nattläge med klass 2

Under dygnets mörka timmar är det viktigt att man syns utan att riskera att blända sig själv eller sina medtrafikanter. Vid val av blixtljuset F6S som har klass 2 gör nattläget att du tryggt kan arbeta vidare även när mörkret faller utan att göra avkall på varningseffekten dagtid.

Blixtljusen finns nu i lager, F3S med orange sken och F6S i två varianter med orange resp orange/blått ljus.

Läs mer om blixtljusen här.

LEd Blixtljus F3S F6S