a
Nyhet


a

Abkati blir exklusiv distributör av NBB        16 februari 2021

          Abkati blir exklusiv distributör av extraljus från NBB

Från och med 8 februari 2021 är Abkati exklusiv distributör av NBB på den svenska marknaden. Abkati har sedan tidigare lång erfarenhet av att arbeta med NBB och har under årens lopp samlat på sig stor erfarenhet och förståelse för sortimentet.

Abkati och Vignal Lighting group – ägare av NBB och ABL – har under många år haft ett nära samarbete där man gemensamt verkat för att utveckla och distribuera den allra bästa belysningen anpassat för de nordiska förhållandena. Nu fördjupas samarbetet ytterligare då Abkati blir exklusiv distributör av NBB, och även huvuddistributör av ABL på den svenska marknaden. Genom att samla all kompetens under ett tak, förenklas flödet av information och kommunikation i alla led, från såväl grossist till distributör och återförsäljare, som till slutkund.

– Vignal Lighting group och Abkati har under många år haft ett nära och effektivt samarbete och det är med glädje som vi nu återknyter relationen. NBB är bäst i klassen när det kommer till ljus på de nordiska vägarna, med deras portfölj kan vi erbjuda våra kunder ett komplett sortiment extraljus särskilt anpassade för den svenska marknaden, säger Johan Johnsson, VD Abkati.

ABL och NBB är varumärken inom Vignal Lighting Group, en grupp som har specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och marknadsföring av belysnings- och signaleringsprodukter och -system för både kommersiella och off-road fordon.

– Vi är mycket glada över vårt samarbete med Abkati och Axel Johnson International i Sverige och Skandinavien och är övertygade om att vi tillsammans med Abkatis nya logistikcenter och säljteam kommer kunna erbjuda kunderna snabba leveranser, tekniskt kunnande och support i världsklass när vi levererar produkter av absolut högsta kvalitet till marknadens mest kräsna kunder, säger Yves Chaumais, VD på Vignal ABL.