På grund av rådande omständigheter och mindre personal kan det tills vidare ta längre tid än vanligt att nå vårt kundcenter via telefon. Du kan som vanligt kontakta oss via e-post eller lägga din beställning i vår e-handel. Vår målsättning är förstås att du som kund skall känna av detta minimalt och få fortsatt god service. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Corona-viruset kan påverka våra tjänster här.

Mellan 13/8 12:00 och 14/8 12:00 är kundcenter och lager stängt p.g.a inventering. Under tiden är du välkommen att lägga din order i vår e-handel eller via vår ordermail, order@abkati.se.

a
Nyhet


a

Förenkla surrning av gods med Ergolash        16 juni 2020

Säkra lasten lätt, snabbt och säkert med Ergolash

När det kommer till att surra fast gods är säkerheten viktigare än något annat. Med traditionella spännband kan detta vara både tidskrävande och stressande. Den innovativa lastsäkringsanordningen från Ergolash gör att surrningen av gods går både enkelt och snabbt. Utan att tumma på säkerheten.

Vi på Abkati vet att åkare kan ha en stressig tillvaro, med många moment som ska klaras av på kortast möjliga tid. För att underlätta arbetet kan vi nu erbjuda den innovativa lastsäkringsanordningen från Ergolash som kommer spara tid och dessutom göra arbetet enklare och mer tidseffektivt. Med Ergolash sparar man 35 % i tid jämfört med traditionella spännband. Något som i det långa loppet också sparar pengar. 

Patenterad säkringsanordning

Ergolash patenterade Short end är en spännanordning där spännbandet hakas fast på spännaren direkt från sidan, istället för att den behöver dras igenom hela spännanordningen. Något som inte bara sparar tid utan även tålamod. Long end består av ett 9,5 meter långt spännband i hög kvalitet, med tillhörande dubbelkrok. För att göra surrningen extra smidig finns en magnet som enkelt kan fästas på kroken för att hålla den på plats medan man fäster spännbandet.

- Eftersom vi vet om att många åkare upplever en stress när de ska surra sitt gods, är vi glada över att kunna erbjuda en produkt som underlättar deras arbete. Ergolash gör lastsäkringen både enklare och snabbare - utan att tumma på säkerheten - och bidrar dessutom till en mindre stressig tillvaro för åkaren, säger Dragan Milinkovic, produktchef säkerhet och komfort på Abkati.

Läs mer om produkterna här.