Tyvärr lider vi fortfarande av förseningar efter vår flytt till nya lokaler men gör verkligen vårt yttersta för att jobba ikapp oss med våra utleveranser till våra kunder. Vi tackar för ditt överseende och hoppas på fortsatt förståelse.

a
Nyhet


a

BriodLights - Enrich arbetsbelysning

        30 september 2020

BriodLights Enrich – arbetsbelysning med god sikt där du behöver den

BriodLights lanserar nu Enrich, en serie arbetsljus för den medvetna användaren. Med riktigt bra ljus och innovativa funktioner som ett automatiskt temperaturkontrollsystem spås en kraftfull kärleksaffär med marknaden.

En ljusare framtid

Med BriodLights Enrich får du en bättre och säkrare arbetsmiljö med god sikt där du behöver den. Beroende på behov finns tre lampor i serien; en liten variant som även är E-godkänd backlampa och två större mer kraftfulla arbetsljus som ger riktigt bra ljus i alla miljöer. Alla tre har bred ljusbild 90° med en färgtemperatur om 5000 K som ger ett mjukt ljus som skapar tydliga kontraster utan att blända, även vid snö.

Temperaturkontrollsystem

Enrich-serien är arbetslampor anpassade efter dagens behov med morgondagens funktioner. Arbetsljusen är utrustade med ett temperaturkontrollsystem som automatiskt minskar ljusstyrkan och skyddar lampan vid risk för överhettning.

- Temperaturkontrollsystemet i Enrich-serien är en riktigt spännande nyhet som förlänger livet på lamporna. Det är precis den typen av funktioner som ger det lilla extra som gör BriodLights produkter så intressanta, säger Henrik Fransson, produktchef belysning på Abkati.

Tålig konstruktion

BriodLights Enrich-serie har ett tåligt lamphus i aluminium och lins i polykarbonat. Med praktiska skruvfästen och DT-kontakt är den enkel att montera. Arbetslamporna har IP67.

BriodLights är ett modernt varumärke som står för innovativa och kvalitetssäkrade belysningsprodukter till ett slagkraftigt pris.

 


 

BriodLights