Nu kära kund ser vi att saker och ting faller på plats och det är med lättnad vi kan se att vi börjar närma oss samma höga servicegrad som tidigare, kvar finns fortfarande systemjusteringar men dessa jobbar vi med för att lösa så snabbt som möjligt.

Vi vill framföra ett stort TACK till alla vår kunder för ert  överseende och förståelse för vår situation under de senaste veckorna.

a
Nyhet


a

BriodLights - Edge extraljusramp

        17 november 2020

Funktion och design i fokus med BriodLights Edge extraljusramp

BriodLights lanserar nu en exklusiv WLTP-anpassad serie ledramper. Med fokus på funktion och design är Edge-serien en ny vinnare i klassen, där luftmotstånd och onödig vikt är ett minne blott.

WLTP-anpassad design

WLTP är här för att stanna och med BriodLights Edge-serie med vinklad front följer ledrampen fordonets ursprungliga aerodynamik så att luftmotståndet blir så litet som möjligt. Den vinklade fronten gör också att luftflödet riktas om så att ev. kylning/lufttillförsel till kylaren hålls fri. Som bonus medför den vinklade fronten dessutom att snö och smuts inte fastnar på glaset utan blåser bort av fartvinden.

- Många blev oroliga när WLTP infördes och kraven på tillbehör därmed förändrades. Abkati arbetar alltid för att hitta smarta lösningar och med BriodLights Edge-serien får man den jämna, behagliga ljusbild på vägbanan man eftersträvar samtidigt som WLTP-kraven uppfylls, säger Henrik Fransson, produktchef belysning på Abkati.

Ljus precis där det behövs

Med BriodLights Edges avancerade optik i reflektorn projiceras ljuset jämnt på och längs vägbanan utan att ge spilljus uppåt eller neråt. Ledrampernas 7360 respektive 2400 lumen lyser därmed precis där de behövs.

BriodLights Edge 23” har combo ljusbild som ger både längd och bredd i ett, medan Edge 9” har spot ljusbild och är perfekt när man vill bygga ljusbilden efter eget behov och montera flera små ljusramper. Med en färgtemperatur på 5000 K fås ett mjukt ljus som gör att konturer syns tydligare och ljuset mot snö upplevs bättre.

Flexibel användning

BriodLights Edge extraljusramper har en mörk, sofistikerad framtoning och med sina minimala mått och låga vikt är den lätt att montera. Ljusramperna levereras med sidofästen samt bakfästen ovan/under justerbara i hela rampens längd. 1 m kabel med DT-kontakt ingår.

BriodLights är ett modernt varumärke som står för innovativa och kvalitetssäkrade belysningsprodukter till ett slagkraftigt pris.

 


 

BriodLights