Öppettider: Mån-tors: 8.15-16.30. Fre: 8.15-16.00. 

På grund av rådande omständigheter och mindre personal kan det tills vidare från och med onsdag 8 april ta längre tid än vanligt att nå vårt kundcenter via telefon. Du kan som vanligt kontakta oss via e-post eller lägga din beställning i vår e-handel. Vår målsättning är förstås att du som kund skall känna av detta minimalt och få fortsatt god service. Tack för din förståelse!

a
Nyhet


a

Eberspächer Airtronic och Hydronic

        17 oktober 2019

Eberspächer – modern värmeteknik för moderna fordon

Den senaste generationen luft- och vattenvärmare från Eberspächer är här. CAN-bus kompatibla med tystare drift och steglös värmereglering i kombination med effektivare energianvändning gör Eberspächer till vinnare i klassen.

Kontinuerlig värme

Eberspächers värmare håller temperaturen behagligt jämn inne i fordonet. Luftvärmarna Airtronic fungerar oberoende av fordonets eget temperaturregleringssystem och ger omedelbar värme där det behövs: I kupén, hytten eller lastutrymmet. Med vattenvärmarna Hydronic värms även kylvattnet upp och bidrar till en mer effektiv energianvändning.

Flexibel montering

Värmarnas kompakta storlek gör dem smidiga att montera även i trånga utrymmen. Med färdiga monteringssatser förenklas arbetet ytterligare. Både luft- och vattenvärmarna använder CAN-bus teknik.

Borstfri motor ger imponerande livslängd

Eberspächers värmare är byggda för att hålla. Eberspächer vidareutvecklar och optimerar kontinuerligt ingående komponenter. De nya värmarna har en borstfri motor vilket ökar hållbarheten och ger en livslängd om över 5000 h. Den nya bränslepumpen har också gjorts ännu tystare så att eventuellt tickande är ett minne blott.

Eberspächer är en av de stora aktörerna inom värmesystem tack vare deras kontinuerliga produktutveckling och strävan efter att hela tiden förbättra och anpassa produkterna efter verklighetens krav och förändringar. Med de nya luft- och vattenvärmarna tar Eberspächer flera kliv framåt och det ska bli spännande att se användarnas reaktioner, säger Dragan Milinkovic  produktchef säkerhets- och komfortprodukter Abkati.

 


 

Eberspächer – modern värmeteknik för moderna fordon