På grund av rådande omständigheter och mindre personal kan det tills vidare ta längre tid än vanligt att nå vårt kundcenter via telefon. Du kan som vanligt kontakta oss via e-post eller lägga din beställning i vår e-handel. Vår målsättning är förstås att du som kund skall känna av detta minimalt och få fortsatt god service. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Corona-viruset kan påverka våra tjänster här.

Mellan 13/8 12:00 och 14/8 12:00 är kundcenter och lager stängt p.g.a inventering. Under tiden är du välkommen att lägga din order i vår e-handel eller via vår ordermail, order@abkati.se.

a
Nyhet


a

Abkati visar extraljuskit på Automässan        7 januari 2020

Träffa Abkati på Automässan 15-18 januari

Säsongen är i full gång och det är dags för vinterns viktigaste mässa Automässan – mässan med fokus på service och eftermarknad. Abkati är naturligtvis på plats och redo för spännande diskussioner och samtal.

På Automässan samlas branschen och lanseringar av nya produkter blandas med inspirerande scenframträdanden och olika aktiviteter kopplade till verkstadsindustrin. I monter D05:02 träffar ni representanter från Abkati som demonstrerar det senaste inom fordonstillbehör med allt ifrån extraljus, arbetsbelysning, varningsljusramper och rotorfyrar till kompletta extraljuskit. Dessutom kommer produkter från vårt breda sortiment inom förarkomfort att finnas på plats med artiklar som batteriladdare från Ctek, värmare från Eberspächer och bilvärmesystem från Defa.

Abkatis färdiga extraljuskit är det senaste steget i vår satsning på att förenkla för våra kunder. Extraljuspaketen är anpassade efter fordonsmodell och innehåller alla detaljer som behövs för montering av ingående extraljus eller ramper.

Abkati har många spännande projekt på gång att dela med sig av som kan ge idéer till er egen verksamhet eller produkt. Ta chansen att lära dig mer om våra produkter och hur de bäst kan användas inom just ert fält på Automässan.

Vi ses i monter D05:02! Välkommen!.