a
Nyhet


a

ABL SL-serie        23 mars 2021

          ABL SL arbetslampor - för högt ställda branschkrav

Abkati uppdaterar nu sitt sortiment av arbetsbelysning med den högkvalitativa SL-serien från ABL Lights – en serie framtagen med utgångspunkt i branschens högt ställda krav på riktigt bra och prisvärd arbetsbelysning. SL-serien består av lampor med identiska lamphus men med flexibilitet när det kommer till val av ljusstyrka, material i linsen samt ljusbild.

SL-serien passar alla applikationer och med sitt kompakta utförande och djup på endast 57mm är lamporna lätta att montera i trånga utrymmen. Serien är utformad för att möta och överträffa branschens högt ställda krav på en OE-godkänd produkt i premiumkvalitet till ett kostnadseffektivt pris. Produkterna har genomgått noggranna, tekniska testmetoder som garanterar högsta effektivitet och hållbarhet även under de tuffaste driftsförhållanden.

Alla lampor i SL-serien har identiska lamphus och består även i övrigt till stor del av samma eller liknande komponenter. Det som skiljer lamporna åt är lumen, lins och ljusbild. Denna modulproduktion gör SL-serien till ett bra alternativ beträffande kostnadseffektivitet, men även ur miljösynpunkt.

Mycket, mera eller mest?

I SL-serien kan du välja arbetslampa med ljusstyrka 1000, 1500 eller 2000 lumen. SL1000 och SL1500 kommer med bred ljusbild och lins i härdat glas medan du i SL 2000-serien, förutom tidigare nämna kombination, även kan välja att få lampan med asymmetrisk ljusbild och antingen härdat glas eller PC lins. SL 1000 R23 är dessutom godkänd som backlampa.

Samtliga lampor i SL-serien har inbyggd 2-polig DT-kontakt, ADR-märkning, IP69K, CISPR25 Klass 5 och hela 5 års garanti!

ABL - innovation, kvalitet, teknik

ABL är en stark aktör på marknaden som med sina högkvalitativa LED-serier befäst en ledande position inom arbetsbelysning. ABL:s produkter levereras till många av världens främsta påbyggare och ses frekvent på stora aktörers arbetsmaskiner. All tillverkning av arbetslamporna sker under noggrant kontrollerade förhållanden i egen fabrik i Frankrike och all testning av produkterna och dess komponenter sker i Europa. I och med lanseringen av SL-serien tar ABL ännu ett steg för riktigt bra arbetsbelysning anpassad efter verkliga förhållanden och branschens högt ställda krav.

-

ABL-SL1000

ABL Arbetslampa SL 1000

ABL-SL1500
 
ABL Arbetslampa SL 1500

-

-

ABL-SL2000
 
ABL Arbetslampa SL 2000

-

 

 

-

-