a
Nyhet


a

ABL SL No glare        27 april 2021

          En bländfri nyhet i kompakt format från ABL

På arbetsplatser där mörkret är påtagligt och klimatet hårt är skillnaden mellan bra och riktigt bra arbetsbelysning helt avgörande. ABLs populära SL-serie är utformad efter branschens högt ställda krav på arbetsbelysning. Nu adderar Abkati en bländfri premiumprodukt till SL-serien.

SL No Glare avger en jämn ljusspridning som lyser upp området runt fordonet, precis där det behövs. Tack vare linsens smarta konstruktion förhindras ljuset att blända omgivningen vilket ökar både säkerhet och komfort för övriga förare och personer som vistas på arbetsplatsen.

SL No glare


- ABL Lights har verkligen lyssnat på vad branschen efterfrågar när de har utvecklat SL-serien, och framförallt SL No Glare. Ur säkerhetsperspektiv är den bländfria lösningen fenomenal, då den ger ett bra och behagligt ljus för alla på arbetsplatsen, både i kupén och på marken, säger Henrik Fransson, produktchef belysning Abkati.

Med ett djup om endast 57 mm är denna arbetsbelysning ett premiumalternativ för dig som söker ett kraftpaket i kompakt utförande – lätt att montera även i trånga utrymmen. ABL SL No Glare är ADR.godkänd och har genomgått noggranna, tekniska testmetoder som garanterar högsta effektivitet och hållbarhet även under de tuffaste driftsförhållanden. SL No Glare finns med 1000 eller 2000 lumen och har hela 5 års funktionsgaranti.

ABL - innovation, kvalitet, teknik

ABL är en stark aktör på marknaden som med sina högkvalitativa LED-serier befäst en ledande position inom arbetsbelysning. ABL:s produkter levereras till många av världens främsta påbyggare och ses frekvent på stora aktörers arbetsmaskiner. All tillverkning av arbetslamporna sker under noggrant kontrollerade förhållanden i egen fabrik i Frankrike och all testning av produkterna och dess komponenter sker i Europa.

Du hittar SL No Glare här

 

-