För att kompensera för de förseningar och övriga problem som våra kunder drabbats i samband med vår flytt till nya lokaler hösten 2020, så har vi de senaste 5 månaderna inte fakturerat någon fraktavgift. Vi kommer nu inom kort åter att börja fakturera för fraktkostnaderna enligt gällande överenskommelser. Tack för er förståelse under den här perioden! Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.

Ljusramppaket Mercedes Arocs/Antos böjd

BriodLights LED extraljusramp V2 böjd 818 mm erbjuds här i ett extraljuspaket med fästen för Mercedes Benz Arocs och Antos-modellerna. Denna ramp har en extraordinär livslängd på över 30 000 timmar och ett pulverlackerat aluminiumhus som gör den både stötsäker och vattentät. Extraljusrampen har dubbla rader av 3 W högeffektiva och högkvalitativa dioder från Osram.

I extraljuspaketet ingår monteringssats med fästplåtar, anpassade för Mercedes Benz Arocs & Antos, skruvar och kablage.

Tack vare fästenas smidiga utformning är de kompatibla med fler ramper än dessa, fästena passar alla extraljusramper upp till 40”, oavsett om rampen är rak eller böjd. Kontakta din säljare eller kundcenter för extraljuspaket med annan modell av önskad ramp.

Klicka på artikelnummer för eventuella reservdelar, ritningar, artikelbilder eller säkerhetsdatablad. 

Art.nr. Produktnamn Rek ca pris Tillgänglighet
275-543601 PT LED extraljusramp V2 böjd 818 mm inkl. mont.kit Mercedes
6 895,00 kr

Anskaffning

Recensioner

Skriv din egen recension

Endast inloggade besökare kan lämna recensioner. Vänligen, logga in eller ansök om kontoRelaterade produkter
Specifikationer