Öppettider: Mån-tors: 8.15-16.30. Fre: 8.15-16.00

a
Lazer


a

Lazerlamps

       

High performance lighting

Ända sedan starten 2010 har Lazer varit ett företag som satsat stort på att utveckla och förfina LED-tekniken och testa nya vägar för att kunna erbjuda sina kunder de allra senaste lösningarna inom fordonsbelysning. Från att ursprungligen ha gjort sig ett namn inom den kompromisslösa världen av rally och motorfordon, har Lazer under årens lopp blivit ett av de främsta varumärkena inom premiumbelysning även för lätta on-road-fordon samt lastbilar. Man satsar även stort internationellt och ser Sverige som en viktig marknad.

-

-

Lazer ledrampskit
 
Ledrampskit

-

-

Lazer

Abkati blir distributör av Lazer

Abkati är sedan 1 september 2021 en distributör av Lazers premiumbelysning på den svenska marknaden. Lazer har under de senaste tio åren vuxit till att bli ett välkänt varumärke inom branschen och ligger ständigt i framkant vad det gäller teknik och funktion utan att kompromissa på vare sig design eller kvalitet.Läs mer samarbetet.

Lazer fabrik
 
Tillverkade i Storbritannien

I Harlow, Storbritannien – mitt i navet bland högteknologiska företag inom allt från fordonsindustri till försvars- och rymdindustrin – ligger Lazers fabrik. Den strategiska placeringen kan vara en av förklaringarna till att Lazer ständigt är i framkant när det gäller både teknologi och produktionsmetoder. I fabriken sker allt från design och konstruktion till produktmontering och testning i enlighet med UNECE-bestämmelserna. Alla komponenter till lamporna köps in i närområdet, vilket inte bara är bra ur en hållbarhetssynpunkt utan även gör att man kan full kontroll över hela produktionskedjan vilket i det långa loppet gör att man kan garantera produkternas prestanda, kvalitet och kredibilitet.

-

-