För att kompensera för de förseningar och övriga problem som våra kunder drabbats i samband med vår flytt till nya lokaler hösten 2020, så har vi de senaste 5 månaderna inte fakturerat någon fraktavgift. Vi kommer nu inom kort åter att börja fakturera för fraktkostnaderna enligt gällande överenskommelser. Tack för er förståelse under den här perioden! Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.

Lediga tjänster

a
Karriär


a

Jobba hos Abkati

       

Jobba hos Abkati

Med ett gott arbetsklimat där alla får möjlighet att komma till tals och utvecklas inom sitt område skapas trivsel.

Långsiktighet, kompetens och arbetsglädje

Medarbetarna är vår främsta styrka. På Abkati har vi ett öppet arbetsklimat och arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål samtidigt som vi ser till individen och hur denne bäst kan utvecklas. I våra rekryteringar utgår vi från ett mångfaldsperspektiv och strävar efter en personalgrupp med blandad etnicitet och jämn könsfördelning. Vårt mål är att vår personal får utvecklas och växa inom sitt kompetensområde genom stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter samt genom att satsa på aktiviteter och åtgärder som gynnar personalen.

Lediga tjänster

Här publicerar vi lediga tjänster inom Abkati. Klicka på respektive rubrik för mer information om tjänsten och hur du söker den.

  • Just nu har vi inga lediga tjänster.