Nu kära kund ser vi att saker och ting faller på plats och det är med lättnad vi kan se att vi börjar närma oss samma höga servicegrad som tidigare, kvar finns fortfarande systemjusteringar men dessa jobbar vi med för att lösa så snabbt som möjligt.

Vi vill framföra ett stort TACK till alla vår kunder för ert  överseende och förståelse för vår situation under de senaste veckorna.

Lediga tjänster

a
Karriär


a

Jobba hos Abkati

       

Jobba hos Abkati

Med ett gott arbetsklimat där alla får möjlighet att komma till tals och utvecklas inom sitt område skapas trivsel.

Långsiktighet, kompetens och arbetsglädje

Medarbetarna är vår främsta styrka. På Abkati har vi ett öppet arbetsklimat och arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål samtidigt som vi ser till individen och hur denne bäst kan utvecklas. I våra rekryteringar utgår vi från ett mångfaldsperspektiv och strävar efter en personalgrupp med blandad etnicitet och jämn könsfördelning. Vårt mål är att vår personal får utvecklas och växa inom sitt kompetensområde genom stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter samt genom att satsa på aktiviteter och åtgärder som gynnar personalen.

Lediga tjänster

Här publicerar vi lediga tjänster inom Abkati. Klicka på respektive rubrik för mer information om tjänsten och hur du söker den.