Träffa ABKATI i monter D02:12 under Elmia Lastbil

Den 22-25 augusti hittar du ABKATI i monter D02:12 på Elmia Lastbil i Jönköping, i vilken besökare kan bekanta sig med ett stort urval av högklassiga produkter och starka varumärken som, ABL, Vignal, NBB, DEFA, Parlok och Autoline. Vi kommer även att presentera nyheter under mässdagarna och som besökare sitter man på första parkett inför lanseringen av den nya NBB-lampan.

För ABKATI är Elmia Lastbil ett fantastiskt tillfälle till att vårda och stärka kundrelationer. Det stora engagemanget och närvaron ABKATI har till sina kunder över hela landet kommer återspeglas under mässdagarna. Oavsett vilka produkter eller behov som efterfrågas kan man vara säker på att få skräddarsydda lösningar inom sitt område.

Kundernas önskemål står alltid i centrum för ABKATI. Snabba och säkra leveranser tillsammans med nära och personliga kundrelationer är, och kommer alltid att vara, ABKATI:s viktigaste ledord.

Vi finns till för våra kunder och värdesätter deras önskemål och försöker i största möjliga mån alltid anpassa oss efter dem.

Elmia Lastbil har kommit att bli en viktig mötesplats för branschen där företag har möjlighet att förstärka, men även skapa nya relationer med besökare. Oavsett om man bara vill ta en titt på vad ABKATI har att erbjuda, ställa frågor eller bara ta en kopp kaffe är man varmt välkommen till vår monter D02:12.

 

ABKATI Elmia Lastbil