Nu kära kund ser vi att saker och ting faller på plats och det är med lättnad vi kan se att vi börjar närma oss samma höga servicegrad som tidigare, kvar finns fortfarande systemjusteringar men dessa jobbar vi med för att lösa så snabbt som möjligt.

Vi vill framföra ett stort TACK till alla vår kunder för ert  överseende och förståelse för vår situation under de senaste veckorna.

a
Aktuellt


a

Stöd Mustaschkampen tillsammans med Abkati

       30 oktober 2020

Stöd Mustaschkampen tillsammans med Abkati

I år deltar Abkati i kampen mot prostatacancer. Under hela november gör du en extra god gärning när du köper en Poppy luftfräschare. För varje såld Poppy skänker Abkati 5 kr till Prostatacancerfonden.

– Prostatacancer är en hemsk sjukdom som drabbar allt för många män. Därför vill vi på Abkati dra vårt strå till stacken för att öka medvetenheten om prostatacancer och bidra till forskningen på det sätt vi kan. Under hela november skänker vi en del av försäljningen av vår omtyckta Poppy till Prostatacancerfonden, säger Tony Pålsson, inköpare på Abkati. – Nu hoppas vi att våra kunder är med oss så att vi tillsammans kan samla in så mycket pengar som möjligt i kampen mot prostatacancer.

Den japanska klassikern Poppy Grace Mate är luftfräscharen som sätter guldkant på vilken grå vardag som helst. Poppy finns tillgänglig i elva olika dofter - varje doft med sin unika färg. Produkten har fått stor genomslagskraft inom branschen, inte bara för att den fräschar upp instängd doft, utan också för att man med enkla medel kan sätta sin egen prägel inne i fordonet.

Om Mustaschkampen

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets årliga kampanj som går av stapeln i november varje år. Kampanjen arrangeras för att öka allmänhetens kunskap om manlig hälsa och Sveriges vanligaste cancersjukdom – prostatacancer. Din gåva går till forskning, kompetensutveckling av personal och bättre vård för prostatacancerpatienter.

Läs mer om Mustaschkampen här


 Mustaschkampen 2020