Nu börjar våra sommartider och 14/6 - 16/8 håller vi öppet 08:00 - 16:00.

a
Abkati Aktuellt #2 2021


a

abkati-aktuellt-2-2021-banner

       

Innovation och miljö i fokus i nya Abkati Aktuellt #2

I rykande färska Abkati Aktuellt #2 lägger vi fokus på smarta innovativa lösningar som inte sällan också är miljövänliga! Ctek är ett företag i framkant när det gäller innovation och nytänk, deras CS Free och Njord GO är inga undantag - två produkter så smarta att du inte ens visste att du behöver dem! Vi bjuder på nyheter från ABL:s populära SL-serie, ger tips inför vårens biltvätt och så tar vi ett snack med Henrik Fransson, produktutvecklare på BriodLights. Vi har också nöjet att berätta att Abkati numera är en av två exklusiva distributörer av Gylle Mec på den svenska marknaden! Spana in ett urval av våra nyheter från Gylle i tidningen eller här på abkati.se. Dessutom har vi - som alltid - fina säsongsanpassade kampanjerbjudanden!

Tänk på att du måste vara inloggad för att se ditt kampanjpris

-

-

Varningsljus BriodLights

BriodLights varningsljus Alert
Gäller 5/4-27/6
Hanskar Abkati Aktuellt
 
Utvalda handskar
Gäller 31/5-27/6
bilvårdshink-abkati
Bilvårdshink
Gäller 5/4-2/5 
Torkpapper
Torkpapper
Gäller 3/5-30/5

-

-

hjärnan-bakom-briodlights


Hjärnan bakom BriodLights

Som en blixt från klar himmel har BriodLights dykt upp på den svenska belysningsmarknaden. Med modern design, hög kvalitet, prisvärda produkter och en vision om ett belysningsvarumärke där hållbarhetstänket ska vara centralt, tar BriodLights upp kampen mot jättarna i branschen.

Njord-go-abkati-aktuellt

 
Njord GO – effektivisera laddningen av ditt elfordon

Allt fler elfordon syns på vägarna vilket har bidragit till en ökad efterfrågan på laddningslösningar för just elfordon. Med nya Njord GO från CTEK laddas elbilen både enkelt, snabbt, säkert och kostnadseffektivt. Och du kan ta med den vart du än åker.

-

-

cs-free-abkati-aktuellt

 
CS Free – batteriladdaren som ger större frihet

Att bli strandad på en parkeringsplats eller vägren med ett urladdat batteri, är något många av oss fasar. Nya CS Free från CTEK är världens första portabla batteriladdare med underhållsladdning och adaptive boost för 12V fordon.

-

-

Bilvård

 
Förläng bilens livslängd – använd ett bra bilschampo

Att tvätta bilen regelbundet med rätt metoder gör att resultatet inte bara blir bättre utan bilen hålls ren längre och livslängden på bilen ökar. Användning av rätt bilvårdsprodukter gör också stor skillnad på både lång och kort sikt.

-

-

SL-serien-abkati-aktuellt

 
ABL SL arbetslampor - för högt ställda branschkrav

Abkati uppdaterar nu sitt sortiment av arbetsbelysning med den högkvalitativa SL-serien från ABL Lights – en serie framtagen med utgångspunkt i branschens högt ställda krav på riktigt bra och prisvärd arbetsbelysning.

-

-

abkati fördjupar samarbetet med gylle mec

 
Abkati blir en av två distributörer av Gylle Mec

Efter att ha samarbetat i många år, fördjupar nu Abkati samarbetet med Gylle Mec och blir från och med 1 mars 2021 en av två exklusiva distributörer av Gylle Mecs originalprodukter på den svenska marknaden.

-

-

a

Asfaltsäsongen är här