Lediga tjänster

Långsiktighet, kompetens och arbetsglädje.

Medarbetarna är vår främsta styrka. På ABKATI har vi ett öppet arbetsklimat och arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål samtidigt som vi ser till individen och hur denne bäst kan utvecklas. I våra rekryteringar utgår vi från ett mångfaldsperspektiv och strävar efter en personalgrupp med blandad etnicitet och jämn könsfördelning. Vårt mål är att vår personal får utvecklas och växa inom sitt kompetensområde genom stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter samt genom att satsa på aktiviteter och åtgärder som gynnar personalen.

Här publicerar vi lediga tjänster inom ABKATI. Klicka på respektive rubrik för mer information om tjänsten och hur du söker den.

 

 


 
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa då vi växer och behöver förändra våra arbetsprocesser. Som lagerchef kommer du att leda och fördela arbetet för ett team på ca 14 personer och tillsammans med dem driva den operativa verksamheten på lagret. Reklamation och returhantering samt viss produktion hanteras också av ditt team. Problemlösning är en stor del av vardagen.

 
ABKATI utlyser nu ett föräldravikariat som marknadskoordinator om ca 12 månader. Marknadsavdelningen arbetar nära såväl sälj- som inköpsorganisationen som kundcenter. I princip allt arbete sker inhouse varför det är viktigt att ha kunskap och/eller intresse för alla delar av förekommande arbetsuppgifter på avdelningen.

 

Karriär på ABKATI